Kategóriák Menü
0

A férfiaknak is van G-pontja – A prosztataizgatók

A férfiaknak is van G-pontja – A prosztataizgatók

A legtöbben annyit olvastok és hallotok a nők G-pontjáról, hogy hajlamosak vagytok megfeledkezni a férfiakéról. Pedig nekik is van ám G-pontjuk, amit különleges eszközökkel és módszerekkel bizony nagyon könnyen meg is találhattok!

A prosztata izgatásával egy egészen új típusú orgazmus érhető el, mely sokkal intenzívebb, mint a hagyományos, a pénisz izgatásával elért orgazmus.

Mi most összeszedtünk nektek pár dolgot a férfi G-pontról és az eszközökről, amelyekkel megtalálhatjátok és stimulálhatjátok azt!

A férfiak G-pontja

A férfiak G-pontjának nevezik a prosztatát, mely a végbélnyílás és a herezacskó között található. A kínaiak külön nevet is adtak ennek a területnek, a Millió Arany-pontjának hívták, nem véletlenül.

A prosztata izgatásával egy egészen új típusú orgazmus érhető el, mely sokkal intenzívebb, mint a hagyományos, a pénisz izgatásával elért orgazmus.

A prosztata ingerlése

A prosztatát lehet kézzel masszírozni, ez történhet kívülről és belülről is.

A külső masszázs nem nyújt olyan intenzív élményt, és elsőre nehéz is megtalálni azt a pontot, ahol ritmikus nyomkodásra a férfi izgalomba jön, de ha megvan, akkor lehet gyakorolni.

A belső izgatás az ánuszba való behatolással történik, először érdemes kézzel kísérletezni, de ha ezt már begyakoroltuk, jöhetnek a prosztataizgatók!

A prosztataizgatók

A piacon rengeteg típusú prosztataizgató kapható, nézzük, mit ajánlunk kezdőknek és haladóknak.

A kezdők mindenképpen egy vékonyabb, visszafogottabb darabot válasszanak először, hiszen az ánuszba való behatoláshoz is hozzá kell szokni, nem szabad ajtóstul rontani a házba. Kezdésnek mindenképpen egy sima felületű, nem vibrátoros izgatót próbáljatok ki, ha ezt már magabiztosan kezelitek, jöhet a következő lépcsőfok.

A haladók már többféle prosztataizgatót is kipróbálhatnak, attól függően, mennyire bátrak.

Big Boy prosztata vibrátor

A felületek kialakítását tekintve léteznek bordázott vagy más felületű termékek, amelyek még intenzívebben stimulálják a prosztatát. A játékszerek átmérője sem mindegy, a kezdők általában 1 cm-essel indítanak, a haladók már találnak maguknak 3–4 cm átmérőjű prosztataizgatót is.

A vibrációs funkcióról se feledkezzetek meg, ezek leginkább önkielégítéshez ideálisak, hiszen legtöbbször külön gombbal vagy távirányítóval állítható a vibráció erőssége, így biztonságos és garantáltan élvezetes lesz a használata.

Mi azt mondjuk, kísérletezzetek bátran, próbáljátok ki a különböző prosztataizgatókat, és garantáltan egy addig ismeretlen típusú orgazmusban lesz részetek!

Erotikashow hírek>>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír