Kategóriák Menü
0
Itt jársz: > >

A G-pont

G-pont    Megtalálni persze nem is olyan egyszerű ezt a vagina mellső falán található, kb. 1-1,5 cm átmérőjű területet, melynek izgatása sokszor mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz. Alakja személyenként változó, hasonlíthat babszemre vagy lehet egy szimpla dudor. Vannak nők, akik érzik a vécén ülve, kitapintják egy vibrátorral vagy egyéb eszközzel, másoknak azonban partnerre van szükségük a felfedezéséhez. Stimulációja eleinte a vizeléshez hasonlatos ingert okoz, majd szexuális élvezetté vált át, végül kielégüléshez vezet.

szex póz   Bár a szexológus szakember is elismeri, hogy a G-pont felfedezése számos, addig nem ismert élvezethez juttathatja a nőt -és így partnerét is-, óva int attól, hogy mostantól kezdve kifejezetten "erre hajtsunk". Ha ugyanis célorientáltan keresgélünk, s mégsem járunk sikerrel, ez az egész aktust frusztráló élménnyé változtathatja. Talán meglepő, de a G-pont utáni sikertelen nyomozás nem egy pár nemi életét tette tönkre. A legjobbat akkor tesszük tehát, ha nem a célra, hanem a folyamatra koncentrálunk, kiélvezzük az aktus minden pillanatát, de közben rendíthetetlenül kutatunk a gyönyörzóna felderítőövezetében.

G-pont izgató   Sajnos tény, hogy vannak nők, akik sikertelenül próbálnak rábukkanni Gräfenberg-pontjukra. Nem elképzelhetetlen, hogy nincs nekik, de az is lehet, hogy lévén a hüvely túl hosszú, nem képesek elérni. Ez sem tragédia, a kielégülésnek számos más módja létezik ezen kívül is. Ha azonban megtaláltuk, használjuk ki a lehetőséget, mely a kéj érzetének addig ismeretlen spektrumát vetíti elénk.

 Néhány kényeztető eszköz, mellyel könnyedén elérhető a G-pont:
 https://www.erotikashow.hu/g-pont__prosztata


Forrás

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók