Kategóriák Menü
0
Itt jársz: > >

A kos nő

Egy lassú, puhány férfinak semmi esélye sincs nála. Nála a szexnek gyorsan kell történnie. Nem értékeli a romantikus gyertyafényt és a kiterjedt előjátékot. Bájos és temperamentumos, de sértőŠdékeny és önző. Gyakran végez önkielégítést. Étvágya határtalan, egyenesen állatias, és neki mindegy, hol hagyja abban a férfi. Ragadozó nőstényfarkassá válhat. Megtörténhet a férfival, hogy a nő szerelemből letépi a nadrágját, és a férfi meztelenül találja magát.
Egy férfi, aki a nőt békésen a misszionárius pozícióban szeretné magáévá tenni, az rossz helyen kopogtat. A Kos nĂő nagyon gyorsan felülkerekedik, ha a férfi nem vigyáz, akkor hosszan ott is marad. Nincs olyan, amit szexuálisan ne tenne meg, ha elkapja a szenvedély - és ez egy csendes férfi számára túl gyakori. Az ágyban egy működő vulkán, aki sikoltozik, karmol és harapdál. Számára nem létezik megbotránkoztató és tiltott dolog. Az egyetlen dolog, amit nem visel el, az az unalom. Ennek elkerülésére, a Kos nő valódi szadizmusra is hajlamos.

Számára egy úrnő-rabszolga viszony jelenti a csúcspontot. A felizgatott "cowboy" nő képét egy Kos nő találhatta ki. Szereti a kacér szex-öltözetet, amely sokat enged láttatni, és ami a férfit sóvárgó izgatottságba kergeti. Ezt a nőt nem lehet elcsábítani, hanem ő a csábító. Az a férfi, aki agresszióját kibírja, a földi mennyországban érezheti magát.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexhoroszkóp
Miért minket válassz?

Diszkrét, jelöletlen csomagolás

12000Ft felett INGYENES szállítás

15000Ft felett + Vásárlói kártya

100% elégedettségi garancia

30 napos cseregarancia

25.369 termék raktáron