Kategóriák Menü
0

A leghosszabb női csikló

   A női nemi szerv talán legtöbbet vitatott része a klitorisz. Manapság is nagy irodalma van. Bizonyos népcsoportoknál ezt a kis erogénzónát egyszerűen eltávolítják. Másoknál csupán a fitymaszerű bőrt vágják le róla. A XVIII-XIX. században, sőt még a XX. században is, a nyugati kultúrkörben a klitorisz tabutéma.

   Mivel a fizikai gyönyörök epicentruma, a testet megvető vallás hatására éppen ettől az örömtől kell a nőket eltiltani. Még egy férjes asszonyt is csak félkatolikusnak vagy félig kurvának tartottak, ha csiklója úgy reagált, ahogyan kellett. Ezét igen kevés megbízható adat áll rendelkezésünkre. Ezekben a századokban igen nagy volt a tudatlanság és az elfojtás, ezért a csikló hosszára vonatkozó adatoknak nyomát sem találjuk.
   Mindamellett az igaznak bizonyul, hogy a klitorisz a péniszhez hasonlóan különböző méreteket ölthet, a alig tapintható gumócskától egészen a péniszhez hasonlítható nagyságrendekig. A orvosi folyóiratokban egy rendkívüli méretű csiklóról írnak, melynek hossza 5 centiméter, merevedéskor 7,5 centiméter. A szexológusok véleménye szerint az 1 centiméternél hosszabb klitorisz a fehérbőrű nőknél elég ritka. A fekete nőknél egyáltalán nem kivételes a 2-3 centiméteres hosszúság.
   Ezekből a tanulmányokból az is kiderül, hogy 300 fekete hölgy közül egynél találtak 7,5 centiméter hosszúságú csiklót. Más beszámolókban szerepel egy 16, sőt egy 25 centimétert is elérő klitorisz. Viszont fennáll a lehetőség, hogy az itt mért klitoriszt összekeverték egy hermafrodita vagy transzszexuális ember péniszével.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!