x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

A nyuszis vibrátorok története

A nyuszis vibrátorok története Mi az a nyuszis vibrátor és mi a története? Cikkünkben ezekra a kérdésekre keresünk választ! Olvass tovább...

A nyuszis vibrátor egy kettős élvezetet okozó szexuális segédeszköz, melyet 1984-ben Japánban találtak fel. Sikere azóta is töretlen, melyet a vibrátor minden bizonnyal a csiklóizgatóval való kiegészítésének köszönhet. A különleges forma gondoskodik a kettős élvezetről.

És hogy vajon miért hívják nyuszis vibrátornak? A legenda szerint a korabeli Japánban a szexuális tabuk miatt ilyen névvel könnyebben elfogadták: a csiklóizgató része nyuszi formájú. Hogy a mendemonda igaz-e vagy sem, miszerint ezzel a névvel már elfogadták, és valóban így ragadt rá a neve, sosem tudjuk meg. Annyi azonban biztos, hogy a különleges vibrátor mind a mai napig a nyuszis jelzőt viseli.

Manapság a nyuszis vibrátor kultúra magas szintre küzdötte magát, többféle méret és fajta kapható belőle. Megkülönböztetünk például hagyományos nyuszis és újjra húzható nyuszis vibrátort is. Létezik USB-s és elemes modell is, manapság a termékek széles skálájából válogathatunk igényeink szerint. Egy azonban mindegyik nyuszis vibrátorban közös: a garancia a kettős élvezetre. Nem véletlen, hogy a nyuszis vibrátor olyan nagysikerű TV sorozatban is szerepet kapott, mint a Szex és New York.

nyuszis vibrátor

Emlékszünk arra a részre, amikor a Szex és New York Mirandája barátnőinek új „szerelméről”, a nyuszis vibrátorról mesél? Ha igen, arra is emlékezhetünk, hogy végül Charlotte is beszerez egyet, ennek pedig az lesz a következménye, hogy sorra mondja le a randikat és találkozókat új kedvenc partnere kedvéért. Nincs is kedve kimozdulni otthonról, legszívesebben csak a nyuszis vibrátorával töltené az egész napot, és ezt is teszi egészen addig, amíg barátnői ki nem billentik az idilli állapotból.

A nyuszis vibrátor ideális választás egyedülállók és párok számára is. Aki fel szeretné dobni szexuális életét, párja, vagy saját élvezetét fokozni kívánja, az a nyuszis vibrátorral garantáltan nem nyúl mellé.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír