Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

A Szabadság ötven árnyalata következik!

A film hatalmas változást hozott a szexuális életeket tekintve, ugyanis akiket a BDSM nem is vonzott oly nagyon, még ők is szívesen próbáltak ki finomabb, lightosabb dolgokat a film hatására. Ezzel egy új kapu nyílt ki a szexualitások terén! A nagy érdeklődést és a film nagy sikerét látva mi is elérhetővé tettük a szürke ötven árnyalata szexjátékszer kollekciót, amely a filmben feltűnő összes kiegészítőt és örömszerzőt tartalmazza! 

Kíváncsi vagy, hogy melyik a 3 legkedveltebb termék ebben a kategóriában? Akkor lássuk!

3 Legkedveltebb Szürke ötven árnyalata termék:

1. A Szürke Ötven Árnyalata - Hard Limits Szett

Első helyen egy szett áll, ami nagyon jó kombinációt tartalmaz egy szenvedélyes estéhez! Csukló és bokabilincs, karabinerek, kötelek, fejpánt és mindezek elrejtéséhez egy tárolótáska. Kezdőknek és haladóknak egyaránt szuper választás lehet! Te próbáltad már?

szürke ötven árnyalata - hard limits szett

2. A Szürke Ötven Árnyalata - Inner Goddess Gésagolyó

A gésagolyók nem csak szexjátékszernek, hanem tréning kiegészítőnek is tökéletesek, hiszen ezek a masszív kéjgolyók rendkívül intenzíven képesek megedzeni a hüvelyfalat, ami mellett pedig észveszejtő kényeztetésre is képesek. Biztonságos fogantyúval rendelkezik, mely lehetővé teszi az anális játszadozások biztonságos használatát!

Szürke ötven árnyalata gésagolyó

3. A Sötét Ötven Árnyalata - Carnal Promise Análvibrátor

Hajlékony szilikonból készült análvibrátorral van dolgunk, amely 3 különböző erősséggel és 7 különböző rézgésmintával varázsolja el használóját. Ezzel garantált az anális gyönyör!

szürke ötven árnyalata análvibrátor

Megnézem a Szabadság Ötven Árnyalatának termékeit is!

 

Végezetül pedig bemutatjuk a Szabadság Ötven Árnyalatának magyar nyelvű előzetesét! Jó szórakozást kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog