Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Libido Deluxe intim síkosító gél - férfiaknak (30ml)

2.390 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Írj véleményt elsőként!
Cikkszám: 5999885908561
Szállítási díj: 949 Ft
-tól
Várható szállítás: 2024. május 03.
Gyártó: Libido Deluxe
120

Leírás és Paraméterek

Libido Deluxe intim síkosító gél - férfiaknak (30ml) - Ára csak: 2.390 Ft. Rendelj 21.999 Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk!

Magas minőségű, tápláló, vízbázisú síkosító gél kifejezetten Férfiaknak!

Tápláló, hidratáló és rendkívül kíméletes, könnyen lemosható, óvszerrel is használható vízbázisú síkosító természetes alapanyagokból.
Aloe Verával, lenmag kivonattal, teafa olajjal és steviával.
A készítmény nem tartalmaz paraffin- és kőolajszármazékokat, parabéneket, szilikont.

Természetes összetevői nyugtatják a nyálkahártyát, csökkenthetik a lehetséges fertőzések veszélyeit.
Az Aloe Vera és a lenmagolaj extra hosszan tartó síkosítást biztosít, ápolja és védi az intim területeket a szerelmi együttlétek okozta apró sérülésekről. A teafa olaj csökkentheti a bakteriális, élesztőgombás fertőzések lehetőségét. A stevia pedig kellemesen finom, édes.
Praktikus, pumpás adagolóval, 30ml-es flakonban.

Összetevők: Aqua, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Glycerin, Linum Usitatissimum (Flax) Seed extract, Leuconostroc/Radish root ferment filtrate, Xantan, Melaleuca alternifolia (Tea tree) Oil, Lactic acid, Limonene.

Használat: Az első kipróbáláskor végezz bőrtesztet egy csepp olajgéllel! Együttlét előtt vidd fel a kívánt mennyiséget az intim területre, majd enyhén masszírozd el!

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Vibrációs termékekre 1 év garanciát adunk! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.
A raktáron lévő termékeket 1 munkanap alatt diszkrét jelöletlen csomagolásban szállítjuk ki vagy budapesti szexshopunkban (IX. Ecseri út 14-16. Nyitva tartás:H-P:9:30-18:00h) azonnal átvehetőek!

Elemes termék? Nem
Funkció gél
Készlet Nincs raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, 25.000 Ft-os vásárlás felett!
Írd meg véleményedet!

Vásárlói vélemények