Kategóriák Menü
0

Análszex és trükkjei

Divat-e az anális szex?

   Talán divat, de az igazi kérdés inkább az, hogy miért válhatott divattá. Valószínűleg a különlegessége miatt. Talán azért is, mert erről még annyira sem beszélnek, mint a szexről általában, de alig van olyan pornófilm, amely ne tartalmazna ilyen elemeket. Ráadásul a filmeken a hölgyek "Auh! De jó! Még!..." felkiáltásokkal kísérik és hangos, kéjes nyögéseket hallatnak, míg a valóságban (főleg az első alkalommal) a lányok inkább a "Jaj! De fáj! Hagyd abba!" kiáltásokkal fogadják a férfi közeledtét. 

Az első mindig fáj

   Tudomásul kell venni, hogy az első anális közösülés - akár homoszexuális fiúkról, akár heteroszexuális lányokról van szó - bizony fájdalmas. Mert a végbél záróizma igen erős és szoros. Ha a partner félelmében szorítja, egyre nagyobb fájdalomra számíthat. Ha ellazítja, azaz nyom, akkor kitágul. De ezt nem sokan merik megtenni, főleg amíg nem ismerik a technikáját.

Ami a legfontosabb, minden egyes alkalommal érdemes, és kifejezetten ajánlott is síkosító használata, mert a végbélnek nincs elég természetes síkossága.

Termékajánló: https://www.erotikashow.hu/szilikonos__anal_szex

szexi nő   Viszonylatok

Férfi-nő viszonylatban, ha a férfi az aktív fél: mást érez, mint a hüvelyben. Míg a hüvely végig izmos és szoros, olykor kissé száraz, a végbél gyűrűszerűen szorít, és belül a bélszakasz bársonyos. A popsi-orientáltaknak pedig ott a látvány is.

Férfi-nő viszonylatban, ha a nő az aktív fél - ez igazán nem jó a nőnek, mert elsősorban csak szolgáltat. A lelkének jó, hogy a partnerének kéjt okozhat -: itt a férfi kap végbélen keresztüli kielégítést. Ujjal, esetleg valamilyen eszközzel. Ilyenkor a férfi prosztatája kap masszázst, amitől erős izgalmi állapotban kerül, esetleg a pénisze megmerevedik, vagy merevedés nélkül hatalmas kéjérzettel ejakulál.

Férfi-férfi viszonylatban: Ugyanazt érzik a homoszexuális férfiak is, mint fent említett heteroszexuálisok. Ebben az esetben az anális szex az egyetlen aktusforma, illetve az orális szex, de az más tészta.

Férfi-nő viszonylatban, ha a férfi az aktív fél: a végbélen keresztül az ún. frikciós mozgásoknál (a gyorsított ritmusban) a méh egy speciális irányból kap ingert, mégpedig ritmusos impulzusokat. Ez arra kényszerítheti a méhet, hogy ezt a ritmust önállóan is folytassa, s máris bekövetkezett az áhított orgazmus.

Nő-nő viszonylatban: a leszbikusok sem vetik meg ezt a kéjforrást. Természetesen csak hímtag pótlékokkal. A leszbikusok általában nem küzdenek orgazmus-zavarral, hanem frankón megtalálják a módját egymás kielégítésének.


Egészséges-e az anális szex?

   Az anális szex nem perverz (ha nem kényszer), bár sok pszichológus szerint azok a férfiak, akik kedvelik ezt a formát, tulajdonképpen rejtetten homoszexuálisok. Én nem értek ezzel egyet, mint ahogy nem nyelvészeti probléma az sem, ha valaki szex közben trágár szavakkal serkenti magát és partnerét. Még csak nem is erkölcsi kérdés. Csak egyszerűen szexuális ízlés kérdése.

Ha azonban a záróizom kitágul, sok kellemetlenséget okozhat...

Forrás

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!