Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Az ár-érték arány bajnoka!

Van egy termékcsalád, amely elhozza az eddig elképzelhetetlent! Prémium, felsőkategóriás minőség, megfizethető, rendkívül alacsony áron.

De melyik is ez?

A Cotoxo!

Egyszerű, kifinomult tormatervezés, bársonyos anyag, újratölthető akkumulátor. Mindent tartalmaz, amit egy hasonló luxuskategóriás kényeztetőnek tartalmaznia kell.

Nézd csak meg először a Cotoxo Cupidot! Egy akkus párvibrátor, amivel igazán megfűszerezheted a közös akciókat! Legyen része mindkettőtöknek egyszerre a bizsergető kényeztetésben!

Vásárlói vélemény a Cupidról:

Férfiak számára is elkészítették a tökéletes örömszerzőt, a Cotoxo Bill személyében. Egy csúcsmínőségű maszturbátorral van dolgod, ugyanis a Bill elképesztően élethű anyaga elhozza neked a maximális kielégülést. Tapadókorongja segítségével pedig felteheted az I-re a pontot, ugyanis bármilyen pozícióba állíthatod.

A nőknek is kedvez természetesen a Cotoxo, hiszen több lehetőség közül is választhatnak. Két kiemelt darab azonban a Dolphin és a Dolphin & Baby vibrátorok. A Dolphin egy különleges G-pont vibrátor, amely íves formájának köszönhetően tökéletesen kényeztet. A Dolphin & Baby csupán annyiban különbözik, hogy egy rugalmas csiklóizgató karral is ellátták, igy garantált a dupla élvezet használata közben.

cotoxo dolphin    cotoxo dolphin & baby

Felkeltette az érdeklődésed a termékcsalád? Kattints és nézd meg ezeket az extra alacsony árakat!

Megnézem a többi Cotoxo terméket is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog