Kategóriák Menü
0

Az erotikus eszközök megfelelő ápolása és használata

Az erotikus eszközök megfelelő ápolása és használata

Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban, esetleg házasságban élsz, a szexuális játékszerek az érzelmi állapotodtól függően sok örömet hozhatnak mindennapjaidba. 

Figyelj oda a szexuális segédeszközök ápolására és megfelelő tisztítására!

A nem megfelelően ápolt és tisztított segédeszközök azonban több kellemetlen élménnyel szolgálhatnak, mint kellemessel.

Óvd meg saját és párod egészségét az ágyban és az ágyon kívül is! Figyelj oda a szexuális segédeszközök ápolására és megfelelő tisztítására! Az sem mellékes, hogy ilyen módon azok élettartamát is meghosszabbíthatod.

A manapság kapható szexuális játékszerek különféle anyagokból készülnek és minden egyes anyag más és más típusú tisztítást igényel.

Latex ápoló szett

Ami szinte bármely játékszer esetén ajánlott, használat után lemosni antibakteriális szappannal, majd áttörölni egy nedves, meleg vízbe mártott ruhával. Egy speciális, direkt ilyen célra készített antibakteriális tisztító is segíthet tisztán és frissen tartani szexuális segédeszközeidet.

Ugyanakkor ajánlott mindig elolvasni a termékek leírását, melyekben minden alkalommal utasításokat is adnak a modellek tisztítására vonatkozóan. Az üvegből és a szilikonból készült termékeket két percre forrásban levő vízbe teheted, hogy ez segítsen megölni a baktériumokat. Ez előtt soha ne felejtsd el megnézni, hogy a játékszer vízálló-e!

A nem vízálló szilikon vibrátorokhoz az antibakteriális tisztítószer az ideális. A műanyag segédeszközök ugyanezzel, esetleg egy nedves ruhával tisztíthatóak. Mielőtt eltennéd a játékszert, győződj meg arról, hogy az teljesen megszáradt!

A gumiból készült eszközök porózus jellegük miatt különböznek az eddig említettektől. A gumidildók használatakor kondom alkalmazását javasoljuk, de függetlenül attól, hogy megfogadod-e tanácsunkat, vagy nem, minden használat után, tisztításkor antibakteriális szappant és vizet kell használni.

A tárolásra is legalább akkora figyelmet kell fordítani, mint az ápolásra és tisztításra. Fontos, hogy a játékszert mindig a saját dobozába tedd el és sose olyan helyre, ahol más tárgyakkal találkozhat, pl. fiókba.

Erotikashow hírek>>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?

Diszkrét, jelöletlen csomagolás

11.000Ft felett INGYENES szállítás

Házhozszállítás 699Ft-tól

30.000Ft felett + Vásárlói kártya

100% elégedettségi garancia

30 napos pénzvisszafizetés

33.269 termék raktáron

Kérd FOXPOST-tal!