x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Az erotikus eszközök megfelelő ápolása és használata

Az erotikus eszközök megfelelő ápolása és használata

Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban, esetleg házasságban élsz, a szexuális játékszerek az érzelmi állapotodtól függően sok örömet hozhatnak mindennapjaidba. 

Figyelj oda a szexuális segédeszközök ápolására és megfelelő tisztítására!

A nem megfelelően ápolt és tisztított segédeszközök azonban több kellemetlen élménnyel szolgálhatnak, mint kellemessel.

Óvd meg saját és párod egészségét az ágyban és az ágyon kívül is! Figyelj oda a szexuális segédeszközök ápolására és megfelelő tisztítására! Az sem mellékes, hogy ilyen módon azok élettartamát is meghosszabbíthatod.

A manapság kapható szexuális játékszerek különféle anyagokból készülnek és minden egyes anyag más és más típusú tisztítást igényel.

Latex ápoló szett

Ami szinte bármely játékszer esetén ajánlott, használat után lemosni antibakteriális szappannal, majd áttörölni egy nedves, meleg vízbe mártott ruhával. Egy speciális, direkt ilyen célra készített antibakteriális tisztító is segíthet tisztán és frissen tartani szexuális segédeszközeidet.

Ugyanakkor ajánlott mindig elolvasni a termékek leírását, melyekben minden alkalommal utasításokat is adnak a modellek tisztítására vonatkozóan. Az üvegből és a szilikonból készült termékeket két percre forrásban levő vízbe teheted, hogy ez segítsen megölni a baktériumokat. Ez előtt soha ne felejtsd el megnézni, hogy a játékszer vízálló-e!

A nem vízálló szilikon vibrátorokhoz az antibakteriális tisztítószer az ideális. A műanyag segédeszközök ugyanezzel, esetleg egy nedves ruhával tisztíthatóak. Mielőtt eltennéd a játékszert, győződj meg arról, hogy az teljesen megszáradt!

A gumiból készült eszközök porózus jellegük miatt különböznek az eddig említettektől. A gumidildók használatakor kondom alkalmazását javasoljuk, de függetlenül attól, hogy megfogadod-e tanácsunkat, vagy nem, minden használat után, tisztításkor antibakteriális szappant és vizet kell használni.

A tárolásra is legalább akkora figyelmet kell fordítani, mint az ápolásra és tisztításra. Fontos, hogy a játékszert mindig a saját dobozába tedd el és sose olyan helyre, ahol más tárgyakkal találkozhat, pl. fiókba.

Erotikashow hírek>>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír