Kategóriák Menü
0

Az orális szex a Káma-Szútrában 1.rész

IX. Az auparistaka, azaz szájközösülés 

Két fajtája van a herélteknek, az egyik férfiruhát visel, a másik nőnek öltözik. A női ruhát viselő heréltek mindenben utánozzák a nőket: öltözködésükben, beszédmodorukban, taglejtéseikben, kedvességükben, félénkségükben. Mindaz, amit a férfi a nő dzsaghanáján, azaz teste középső részén végez, a herélteknél a szájban történik: ezt a műveletet nevezzük auparistakának. A heréltek a szájközösülésben képzeletbeli élvezetet és egyúttal kenyérkeresetet találnak, kéjnők módjára élnek, különösen azok, akik női ruhát viselnek.

A férfiruhát hordó heréltek mesterségüket titkon űzik, és ha valami hivatást akarnak gyakorolni, fürdősök, kenegetők lesznek. Az ily herélt azzal az ürüggyel, hogy a vendég testét végig akarja dörzsölni, átöleli, és magához szorítja ennek combjait, majd megérinti nemiszervét és dzsaghanáját, azaz teste középső részét. Ha a vendég lingája merev állapotban van, a herélt kezével nyomogatja és simogatja, hogy ebben a helyzetben megtartsa. Ha ezek után a vendég, aki tisztában van a herélt szándékával, nem szólítja fel a folytatásra, akkor ez magától hozzákezd a közösüléshez. Viszont, ha a vendég megparancsolja, hogy fogjon hozzá, akkor a herélt ezt megtagadja, és csak hosszas ellenkezés után egyezik bele.

Ezután a herélt nyolc műveletet visz végbe, ezek: az egyszerű közösülés, az oldalharapdálás, a külső szorítás, a belső szorítás, a csók, a simogatás, a mangószívás és az elnyelés.

E műveletek mindegyikének befejezése után a herélt ama vágyának ad kifejezést, hogy annál maradhasson; de a vendég az első után a másodikat, majd a harmadikat kívánja s így tovább.

1. Mikor a herélt a férfi lingáját kezébe fogva, ajka közé illeszti, és szájával dörzsölgeti, ez az "egyszerű közösülés".

2. Midőn a linga végét virágkehely módjára összehajlított ujjaival fogva, ajkával, esetleg fogával is végigharapdálja annak oldalait, ezt "oldalharapdálás"-nak nevezzük.

3. Mikor a herélt, miután a vendég felszólította a folytatásra, összeszorított ajkával összenyomja a linga végét és úgy csókolja, mintha húzni akarná, ezt "külső szorítás"-nak hívjuk.

4. Ha újabb felszólításra, a lingát még mélyebbre veszi szájába, és ajkával összeszorítja, majd ismét kibocsátja, ennek "belső szorítás" a neve.

5. Mikor a herélt, a lingát kezében tartva, úgy csókolja azt, mint az alsó ajkat szokás, ez a "csók".

6. Ha miután megcsókolta, végigsimogatja nyelvével a lingát, de különösen a végén, ezt "simogatás"-nak mondjuk.

7. Ha a lingát félig a szájába véve, erősen csókolja és szívja, ennek "mangószívás" a neve.

8. És végül, ha a herélt a férfi engedelmével a lingát egészen tövig a szájába veszi, és úgy szorítja, mintha el akarná nyelni, ezt "elnyelés"-nek hívjuk.

A közösülés e módja közben lehet ütni, karmolni is.

Jegyzet:

- linga... - hímvessző (szanszkritul)
- jóni... - hüvely
- herélteknek... - a szanszkrit szövegben nem heréltekről, hanem hímnőkről van szó ("harmadik fajta nő", azaz androgyn). Nem tévesztendők össze a homoszexuálisokkal
- ha valami hivatást akarnak gyakorolni... - eredetiben : "ha férfit akarnak fogni"
- hogy ebben a helyzetben megtartsa... - a szanszkrit szövegben nincs; helyette ez áll: "és tréfásan dorgálja meg a férfit bujaságáért"
- hogy annál maradhasson... pontosabban: "azt színleli, hogy abba akarja hagyni"
- fogával is... - pontosabban: "fog nélkül, ajkaival harapdálja"
- a linga végét... - a kommentár szerint az előrehúzott fitymát szorítja ajkával
- még mélyebbre... - a kommentár szerint a fitymát hátrahúzza, úgy veszi be a hímvessző hegyét
- egészen tövig... - valószínűbb értelmezés szerint: "egészen az elélvezésig"
- szája érinti... - más értelmezés szerint: a férfit undor fogja el, ha utána megcsókolja az ilyen nők száját
- gyógyítható... - ez a mondat nincs a szanszkrit szövegben

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!