Kategóriák Menü
0

Az oroszlán férfi

Az univerzum királya, és aki őt nem imádja és csodálja, arra ügyet sem vet. Az Oroszlán férfi nagy hatással van a nőkre, még az emancipált nőket is vonzza ez a macsó nagyképűség. A kíséretében lévő nőnek nem szabad feltűnően öltözködnie és viselkedni, hogy a férfit - a királyt - vegyék észre, és ne a rabnőjét.

Az Oroszlán férfi megpróbálja az összes nőjét rabnőjévé tenni. Nem feltétlenül szado-mazohista értelemben, mert az számára túlságosan fáradságos lenne, mivel a saját kényelmét mindennél többre becsüli. Nem, a nőnek a csodálatban kell rabnőnek lennie, aki arra született, hogy őt, a dicsőt, mindenek felett csodálja. Egész nap és természetesen egész éjjel.

Szereti a szerelmet és a nőket. A féktelen szex utáni vágyában minden szabályt és szokást el tud felejteni. Ritkán értékeli az előjátékot. Ha izgalomba jön, azonnal szeretkeznie kell, és maga alá gyűri zsákmányát. Nem sokáig izzik, és a saját vágya a fokmérője. A partnernőjének vágyával szokás szerint nem törődik. Mindazonáltal, szerelmi művészete miatt dicsérni kell őt. Szereti az alázatos nĂőket, és tulajdonképpen megveti őket azzal a hatalmas tapasztalatával, ami neki magának van. De gyakran mindegyiknek bedől, mert tapasztalata alapján így lehet a legjobban hízelegni neki. Egy olyan nőt vesz feleségül, aki a legjobban hízeleg neki.

Vágyakozása tárgyának illeni kell hozzá, de ne legyen szelíd bárány sem. Ugyan a nőnek nem kell ellentmondani, de az ágyban megfelelő hozzáállással - nyögésekkel, sikoltásokkal, izgató és csodáló szavakkal - a kedvét közölheti a férfivel. A férfinak a nő viselkedéséből fel kell ismernie, hogy ő a legjobb az ágyban. E nélkül meg van arról győződve, hogy minden nőtökéletlen lény, ha nem éppen egy férfival szeretkezik. Természetesen a legjobb egy olyan úri Oroszlán férfival, aki a nőket, elgondolása szerint a legjobban boldoggá teszi. Számára az a tökéletes pozíció, amely a nőt rendreutasítja. Az Oroszlán férfi mindig felül, a nő mindig alul fekszik. Elképzelhetetlen, hogy a nő rajta lovagoljon. Az a változat, amely elégedett dorombolást vált ki belĂőle az, amikor a nĂő előtte alázatos kutyaként gugol, és a férfi által választott mozgásban közösül vele.

A nő nemi szerveinek izgatása elképzelhetetlen számára. A férfi nemi szervek orális izgatása ellenben megfelelő hódolatnak tűnik királyi férfiassága számára. Ha az az érzése, hogy a nő nem megfelelő mértékben csodálja nemi szervét, a probléma annyira foglalkoztatja, hogy elfordul, és örömlányoknál keres biztatást.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexhoroszkóp
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!