Kategóriák Menü
0

Az ÚJ Womanizer hamarosan! - Új dizájn és továbbfejlesztett technológia.

Az ÚJ Womanizer hamarosan! - Új dizájn és továbbfejlesztett technológia. A Womanizer gyártója a következő napokban fogja bemutatni a továbbfejlesztett csiklóizgatóját...

A Womanizer egy forradalmi újítás a csiklóizgatásban, mivel ez egy egyedi, léghullámos csiklóizgató.

A Womanizer egy forradalmi újítás a csiklóizgatásban, mivel ez egy egyedi, léghullámos csiklóizgató. Egy olyan masszírozó, mely különleges pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót. Ennek a technológiának köszönhetően a tesztelők 52%-ánál 1 percen belül orgazmust okozott és 73%-nál váltottt ki többszörös orgazmust.

A Womanizer gyártója a következő napokban fogja bemutatni a továbbfejlesztett csiklóizgatóját. Annyit tudunk, hogy új dizájn és továbbfejlesztett technológia fogja jellemezni az örömszerzőt.

Eddig a Womanizer dizájnban mindig tudott újat mutatni! Egyedi mintás csiklóizgatói, mint például tetoválásokat idéző vagy rózsákkal megfestett külső, valamint a luxus változat, amit több száz Swarosvsky kristállyal díszitettek.

Technológiai szempontból sem lustálkodtak, mivel egyre csendesebbé tették, a szívónyílást és a szívóhatást is áttervezték, hogy még nagyobb élvezetett nyújtson.  

Új womanizer

Így várjuk az újabb, továbbfejlesztett és egyedibb dizájnal megtervezett Womanizer-t. Amint kapható lesz webáruházunkban, értesíteni fogunk hírlevélben. Ha még nem vagy feliratkozva, akkor itt  megteheted! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír