Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

BDSM és Sado-Mazo játékszerek

Szeretnél különleges izgalmakat vinni a szexuális életedbe? A BDSM garantáltan új kapukat nyit meg előtted. Az egyik legnépszerűbb szexuális érdeklődési kör számtalan lehetőséget nyújt azoknak, akik partnerükkel nyitottak a játékokra. Válogass a visszafogott és extrém BDSM kellékeink között!

Rendezés:

Shibari Bondage kötél - 7m (fekete)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
5.990 Ft

Szenvedély szemtakaró

4
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
1.890 Ft

BDSM kezdő kötöző csomag (3 részes)

7
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
19.070 Ft 15.256 Ft
20%

Műbőr korbács - fekete (42cm)

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
1.490 Ft

Bad Kitty - bilincs és szemtakaró (fekete)

5
Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
5.690 Ft

Bad Kitty - ágyhoz kötözlek szett

12
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
9.690 Ft

Paskoló és cirógató egyben (fekete)

10
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
4.490 Ft

Easytoys Tape - bondage szalag - fekete (20m)

2
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
3.990 Ft

Fényes párnahuzat (fekete)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
5.690 Ft

You2Toys - Üveg anál kúp cicafarokkal

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
6.790 Ft

Szemtakaró szett

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
2.390 Ft

A BDSM (Bondage & discipline, Domination & submission, Sadism and masochism) nem véletlenül a talán legnépszerűbb szexuális fétis. Visszafogott paskolásoktól az extrém kötözésig és fegyelmezésig nagyon széles skálán mozog a BDSM játékok köre. Ami viszont mindegyikben közös, hogy alapja az egymás iránti bizalom.

A BDSM partnerek különböző fantáziáikat élhetik ki szex során. Ahogy sok BDSM videóban, pornófilmben is látható, a szerepjátékok mindig egy olyan alá-fölé rendelt viszony köré épülnek, melyben mindkét fél örömét leli.

Még az sem feltétlenül igaz egy-egy ilyen jellegű együttlétre vagy játékra, hogy fizikai síkra, konkrét szexuális aktusra terelődik, mivel az erőviszonyok izgató, erotikus megélése egy szerepjáték keretein belül, pusztán a körítésben is lehetséges.

Tény és való ugyanakkor, hogy a BDSM történetek életre keltéséhez sok esetben elengedhetetlenek a megfelelő eszközök. Az ezeket az együttléteket izgalmassá tevő eszközöket funkciójuk alapján könnyedén elkülöníthetjük, és ennek megfelelően megtalálod őket az Erotikashow online szexshop kínálatában.

A kötözés kategóriában olyan BDSM kellékeket találsz, melyek az alárendelt fél valamiféle korlátozását szolgálják. Lehet szó egyes testrészek vagy akár a teljes test mozgásának akadályozásáról vagy megnehezítéséről, valamely érzékelés, leginkább a látás gátlásáról, vagy a mozgás irányításáról is. 

A BDSM kötözés eszközeinek vásárlása előtt több szempontot is érdemes figyelembe venni. Attól függően, hogy milyen mértékű korlátozottságot szeretnénk elérni, illetve hogy mennyire vagyunk rutinosak a kötözésben, érdemes különböző kellékeket választani. A bilincsek gyors és egyszerű módszert jelentenek a végtagok egymáshoz vagy külső tárgyakhoz való rögzítésekor, míg egy megfelelő hosszúságú bondage kötél esztétikus, változatos és önmagában is stimuláló kellék lehet.

A fegyelmezés eszköztára is igencsak hatalmas, mivel ide sorolunk minden olyan BDSM felszerelést, melynek segítségével a szerepjátékok során büntetni és/vagy jutalmazni lehet. Ez a két dolog sok esetben átfedésben van egymással, az alávetett fél számára ugyanis gyakran a különböző fokozatú fájdalmak maguk is a szexuális öröm forrását jelenthetik. 

Fegyelmezésre alkalmasak a csipeszek (pl. bimbócsipesz, szeméremcsipesz) a heregyűrűk és -nyújtók, valamint a paskolók és korbácsok, melyek különféle érzetű és mértékű ütések adását teszik lehetővé.

Kezdőknek érdemes az előre összeállított BDSM szettek közül válogatni, ugyanis ezekben minden olyan alap kiegészítő megtalálható, melyekre szükség lehet a játékok során, némelyikben még vibrátor is van. Ha pedig már rendelkezünk némi tapasztalattal, a személyes igények és preferenciák szerint lehet továbblépni a vásárlás folyamatában.

Nem csupán apró kiegészítőkkel lehet feldobni a szexuális együttléteket, ha BDSM-ről van szó! Az Erotikashow Játszószoba-felszerelés alkategóriájában szexbútorokat is találhatsz, például a különböző pózok felvételét segítő szexpárna- és szexhinta-választék mellett az extrémebb kialakítású kötözős szexágy vagy hálózati szexgép is rendelkezésedre áll, hogy a latex vákuumágyat ne is említsük…

Fontos, hogy rendelés előtt egyeztessenek a partnerek, kinek mik a határai, és ezek alapján történjen a BDSM fegyelmező és korlátozó eszközök vásárlása. 

De a tökéletes szerepjátékokhoz és BDSM történetek, fantáziák maximálisan izgató életre keltéséhez érdemes a körítésről is gondoskodni! A Fétis divat kategóriában böngészve olyan, főként latexből és bőrből készült ruhákat és kiegészítőket találsz, melyek egy szempillantás alatt a BDSM barlangok és pincék hangulatát idézik. De szintén érdemes körülnézni a szexi jelmezek között, hiszen a leggyakoribb szub-dom fantáziák közé tartoznak a szolgálólány, nővérke vagy épp rendőr karakterek.

A BDSM szex megéléséhez fontos, hogy szexuális segédeszközeitek megfelelő minőségűek legyenek, ugyanis így tudjátok garantálni a biztonságos, sérülésektől mentes játékokat és az eget rengető orgazmus megélését.

Nincs arra nézve szabály, hogy ki legyen a domináns vagy az alárendelt fél. Nők és férfiak egyaránt mindkét szerepben kipróbálhatják magukat. Érdemes a szerepeket cserélgetni, hogy jobban megismerjétek magatok és egymást. Talán úgy véled, hogy neked csak az egyik szerep menne, de meg fog lepni, hogy mennyire jól érezheted magad a számodra eleinte idegennek tűnő domináns vagy alárendelt szerepben. Idővel ki fog alakulni, hogy melyikötőkhöz melyik szerep áll közel. A szerepek cserélgetése által az egymás iránt érzett szexuális tisztelet és bizalom is nőni fog. Viszont soha ne csinálj olyan dolgot, amit te magad nem szívesen viselnél el vagy amiről nem egyeztettél korábban partnereddel!