Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!
Itt jársz: > >

Casanova?

Valahogyan megnyugtató, ha az ember megtudja, hogy annak a Casanovaként ismert különös férfinak, aki a keresztségben 1725-ben a Giovanni nevet kapta s 1785-ben kimerültségben halt meg, szintén nem volt mindig rózsaágy a szerelmi élete.

    Noha az általa elcsábított több ezer nő közül csak száztizenhatot neveznek meg az írott visszaemlékezések, egy bizonyosan akad, akinek az esetében még ő is szívesebben vette volna, ha személyét örökre homály fedi. Matalone hercegének elbűvölő kedveséről van szó, a tizenhét éves, szépséges Leonidáról, akit Casanova a hercegnél tett velencei látogatása alkalmával ismert meg.
   A hírhedt szerelmi hőst és kalandort annyira levette a lábáról a kis hölgy lénye, hogy egy addig számára is elképzelhetetlen lépésre szánta el magát: megkérte a herceget, adja vissza Leonida szabadságát, hogy ő maga vehesse el feleségül. A herceg kegyesen beleegyezett a dologba. Feltételezve, hogy Leonida anyja nem tesz ellenvetést, Casanovát már szinte házasnak tekintették. Megállapodtak, hogy a herceg még aznap este megszervezi Casanova és jövendő anyósa között a találkozót. Mikor vacsora előtt szemtől szembe találkoztak a szalonban, Anna Maria Vallati, alighogy rápillantott a férfira, akihez a lánya feleségül készült menni, felsikoltott és elájult. Bizonyára Casanovát tizennyolc évvel azelőtt ugyanúgy elbűvölték anyja bájai, és a kedves Leonida ennek a szenvedélynek élő bizonysága volt. A túlontúl nagy szerelemre gerjedt apa, aki képletesen szólva saját lövésétől sérült meg, ezek szerint arra készült, hogy önnön gyönyörűséges leányát tegye élet- és ágytársává.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók