Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Vibrátorok

Minden háztartásban legyen vibrátor! Ha egy vibrátor nálunk nem kapható, az talán nem is létezik!

Több mint ezer vibrátor egyetlen helyen! A legnagyobb márkák (Lelo, Womanizer, Satisfyer) luxus minőségű vibrátorai mellett a megbízható, olcsó vibrátorok egyaránt fellehetők kínálatunkban fajta és funkció alapján kategorizálva. 

 
Ne feledd, ezek az izgatók nemcsak magányos órákon, egyedül használhatók, hanem kiváló kiegészítők a szexuális együttlétekhez is. A vibrátoros termékekre 1 év garanciát biztosítunk. Ha nem tudod, milyen vibrátort válassz, mi segítünk a döntésben! Webáruházunk széles vibrátorpalettáján helyet kaptak olyan népszerű márkák, mint a Womanizer, Close2You, Smile, We-Vibe és a Lelo vibrátorok. A vibrátorok használata remek lehetőség arra, hogy szexualitásodban jobban elmélyülj, tapasztalataidat bővítsd/színesítsd. A vibrátorok a legelterjedtebb szexuális eszközöknek számítanak. Mind a keményebb vibrátorok – amiknek rezgéserőssége kiemelkedően intenzívebb –, mind a szilikonvibrátorok, a zselés vibrátorok közkedveltek a nők köreiben. A legújabb párvibrátorokat már aktus közben is használhatjátok.
Rendezés:

You2Toys - Natúr vibrátor - világos

13
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
4.490 Ft

You2Toys - Big Boy vibrátor

3
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
6.290 Ft

Első szeretőm vibrátor (Nature Skin)

3
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
9.995 Ft 7.995 Ft
20%

You2Toys - Diabolo vibrátor

3
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
5.290 Ft

You2Toys - G-pont és prosztata vibrátor (pink)

15
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
5.790 Ft

Black Velvet vibrokúp - kicsi

5
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
6.990 Ft

A szexshopok, így az Erotikashow webshop legnépszerűbb kategóriája a vibrátoroké. Nem véletlenül, hiszen ezek a szexuális segédeszközök nagyon széles skálán mozognak, mivel ide sorolunk minden olyan (leginkább) nőknek készített örömszerzőt, ami valamilyen motoros résszel rendelkezik. 

Eredeti értelemben főként azokat a segédeszközöket nevezzük vibrátornak, melyek a valódi hímvessző külsejét, formáját utánozzák, miközben rezgő funkciójukkal extra, másféle élvezetet (is) okoznak használóiknak. Mai napig sok ilyen, klasszikus értelemben vett vibrátort találunk a felnőtt áruházak kínálatában, ám az idők során számos olyan verzió is napvilágot látott, ami eltér ettől a sémától. Az egyetlen, biztos közös vonás, hogy elektromos készülékekről van szó. Külsejükben, működésükben, felhasználási területeikben és extra funkcióikban azonban már nagyon sok eltérést találunk.

Felhasználási területen alapuló vibrátortípusok

G-pontos és hüvelyvibrátor

Az első vibrátorok leszármazottainak mai napig az a céljuk, hogy a hüvelybe hatolva kényeztessék a hölgyeket a rezgéseikkel. Egyes típusok kifejezetten úgy lettek megtervezve, hogy ívelt formájuknak köszönhetően a hüvely elülső falán elhelyezkedő G-pontot vegyék célba, mivel ezt stimulálva érhető el a legkönnyebben a hüvelyi orgazmus. Mások forgófejjel és lökő funkcióval egészülnek ki, de mindegyik esetben elengedhetetlen a vibráció.
Méretüket, anyagukat, dizájnjukat, és persze az árakat tekintve a kínálat szinte végeláthatatlan, így mindenki megtalálja a neki tetsző, a hozzá illő kivitelezést. 

Csiklóvibrátor

Mivel a nők jelentős része nem képes a hüvelyi orgazmus megélésre, esetleg még nem találta meg a módját annak elérésére, sokan a csikló izgatásával képesek csak a csúcsra jutni. Ebben segítenek a csiklóvibrátorok, melyek kimondottan külső izgatásra lettek kifejlesztve. A csiklóvibrátor sok esetben nem is alkalmas a hüvelyi behelyezésre, azonban speciális kialakításuknak köszönhetően önkielégítéshez és páros együttlétekhez is remek kiegészítő lehet.

Análvibrátor

Mind a férfiak mind a nők között sokan szeretik az anális örömöket, így egy análvibrátor sokszor uniszex eszköznek számít. Ezeknek a kialakítása során különös figyelmet fordítanak a könnyű behelyezhetőségre, valamint arra is, hogy a kiszélesedő talpak megakadályozzák a kelleténél mélyebb behatolást, valamint a játékszer bentragadását is.

Multifunkcionális vibrátor

Néhány vibrátor igazán sokoldalú! A multifunkcionális eszközök között találunk olyat, ami a hüvelyi izgatás mellett a csikló kényeztetésére (csiklókaros vibrátor) vagy épp anális örömök szerzésére is alkalmas, de akár olyat is, ami egyszerre három területen stimulálhatja tulajdonosát. 

Felcsatolható vibrátor

Van az úgy, hogy a természet nem adott meg mindent, amire épp szükség lenne. De szerencsére ez néha egyszerűen pótolható, jelen esetben például egy felcsatolható vibrátorral. Leszbikus párok és felfedező típusú heteroszexuális párok között egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ezek az örömszerzők. 

Sőt, ma már a felcsatolható vibrátort viselő hölgyek is extra örömben részesülhetnek egyes daraboknál, mivel a már megszokott, hámos kialakítás mellett egyre több olyat találhatunk, melynek rögzítése egy, a hüvelybe helyezhető karral történik. 

Bizonyos típusú felcsatolható vibrátorokat férfiak is viselhetnek. Sőt, ezek segítségével javíthatnak adottságaikon, mivel ilyenkor egy a péniszt megvastagító vagy meghosszabbító, vibráló köpeny található a rögíztő hámokon, hevedereken.

Megjelenésen, anyaghasználaton alapuló vibrátortípusok

Realisztikus vibrátor

Egyesek az elvont színeket és formákat, míg mások a valósághű megjelenést részesítik előnyben. A Realisztikus vibrátorok mind anyagukban, mind külsejükben az igazi, merev péniszre emlékeztetnek, csak bónuszként rezgő örömökkel is szolgálnak a bennük található motoroknak köszönhetően.

Rúdvibrátor

A vibrátorok talán legegyszerűbb, mégis nagyon kedvelt fajtái a rúdvibrátorok. Általában szilárd alapanyagok felhasználásával hozzák létre a szilárd, tartós, hengeres formát, melyet akár hüvelybe helyezve, akár a csiklóhoz illetve is használhatunk. Változatos méretekben és színekben kaphatóak, így stílusos kiegészítőkként is tekinthetünk rájuk.

Zselés, szilikonos vibrátor

Ma már elengedhetetlen egy minőségi szexuális segédeszköz esetében, hogy biztonságos és tartós anyagból készüljön. Épp ezért az egyik leggyakoribb alapanyag, az orvosi szilikon, mely nem csupán bársonyos tapintású, de 100%ban bőrbarát is, ráadásul remekül formálható, így mindenféle alakban rábukkanhatunk a szexshopokban. 

Technológiai fejlesztéseken alapuló vibrátorkategóriák

Okos vibrátorok

Az élet minden területén bukkanhatunk egyre gyakrabban intelligens eszközökre, s ez alól nem jelent kivételt a szextech világa sem. Az intelligens vibrátorokat legtöbbször egyedi applikációk segítségével is használhatjuk, létrehozhatunk egyedi rezgésmintákat, vezérelhetjük kedvenc dalaink segítségével, de átadhatjuk az irányításukat partnerünknek is, néha még akkor is, ha ő épp a világ másik végén tartózkodik.

Léghullámos csiklóizgatók

Az elmúlt évek legnagyobb szextech-újítása az eredetileg a Womanizer által kifejlesztett léghullámos technológia. Ennek lényege, hogy közvetlen érintés nélkül, pusztán a csiklót körülvevő levegő intenzív pulzálásával okoz orgazmust, teszi ráadásul mindezt akár pillanatok alatt.