x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Csiklóizgatás Womanizer termékekkel

Csiklóizgatás Womanizer termékekkel

A csikló, vagy klitorisz a legtöbb nő orgazmusának nyitja, mely gyakran nem csupán a férfiak számára kevésbé ismert, hanem néhány nőnek is időbe telik felfedezni rajta keresztül a gyönyör titkát. 

A clitoris görög szó azt jelenti, kulcsocska. A név valószínűleg onnan ered, hogy ez a kis szerv a testi szerelem kulcsának nevezhető.

Éppen a kisajkak találkozásánál rejtőzik, pontosan az húgycső fölött. Egészen addig van ott nyugalomban, amíg valami (egy érintés, egy simogatás, egy emlék, esetleg egy pajzán gondolat) fel nem ébreszti. Ekkor a csikló megmerevedik és akár az ötszörösére is megnőhet.

Ez a szerv a nő számára kiemelkedően fontos a szex élvezetéhez, hiszen rengeteg idegvégződés található itt. A hüvelyben jóval kevesebb az érzékeny pont, így a hölgyeknél sokkal könnyebb elérni a csikló orgazmust, mint a hüvelyi orgazmust.

A csikló izgatására többféle mód létezik. Állítólag korábban az orális szexet fogamzásgátlás céljából alkalmazták, manapság a többféle fogamzásgátlási módszer mellett ez csupán élvezeti funkciót tölt be, gyakran az előjáték része.

A kiegyensúlyozott szexuális élet a mindennapi életedben, viselkedési formánkban, kedvünkben is megmutatkozik. A kielégüléshez csupán azt kell tudni, hogy mire van szükségünk. Mi tudjuk a választ: a Womanizer termékeire.

A Womanizer termékek nőcsábászok, de nem is akármilyenek, hiszen a többi szoknyapecérrel ellentétben csakis miattad léteznek és nem hírhedtek, hanem híresek.

A Womanizer csiklóizgatók olyan eredeti szexuális játékszerek, melyek teljesen mások, mint a hagyományos vibrátorok, hiszen szívóhullám technológiát alkalmaznak. Ezek a különleges nőcsábászok USB-n keresztül tölthetőek és 6 féle különböző program közül lehet választani. Különböző színekben kaphatóak, különleges kialakításukkal pedig igazán formás terméknek mondhatóak.

womanizer

És, hogy hogyan használd a Womanizer termékeket?

Először is, távolíts el minden intim testékszert a termék zökkenőmentes használata érdekében! A szexuális játékszeren középen találsz egy gombot, mellyel ki- és bekapcsolhatod azt. Kapcsold be, majd miután széthúztad a szeméremajkakat, gyengéden nyomd a Womaizer szívóharangját a csiklóhoz!

A terméken találsz még egy kristályos gombot, mely segítségével állíthatod a Womanizer működésének intenzitását.

A Womanizer termékek ideálisak azon nők számára, akik valami egészen újat szeretnének kipróbálni, szeretnék felfedezni és még jobban megismerni testüket. Ezekkel a szexuális játékszerekkel garantáltan különleges és felejthetetlen élményben lesz részük.

Azon nők számára is ideális döntés a Womanizer léghullámos csiklóizgatóit választani, akik nemrégiben vetettek véget kapcsolatuknak és a vigasztalást keresik. Ezek a kényeztetők tudják a legjobban, mi kell a nőnek.

Akik szeszélyesek és nagy elvárásokkal rendelkeznek, azok is bátran válasszák a Womanizer termékeit, hiszen garantáltan azt kapják, amit elvárnak! Ha nem többet. Ezekkel az egyedülálló szexuális játékszerekkel akár többszöri orgazmusban is része lehet a hölgyeknek.

A továbbiakban pedig nézzük csak részletesen a Womanizer kínálatát!

A Womanizer léghullámos csiklóizgatókat kínálatunkban türkiz, magenta, pink és fekete színben találhatják meg az érdeklődők. A termék használatával akár 60 másodperc alatt lehet részed orgazmusban.

Formavilága aprólékosan kidolgozott és modern. Anyaga bőrbarát, orvosi szilikon, és tapintása selymes. A terméket akár 90 percig is használhatod töltés nélkül, majd a készülék lemerülése után a teljes feltöltődéshez 4 óra szükséges. Vezérlése rendkívül egyszerű, tömege mindössze 150 gramm, hosszúsága 16 cm, szélessége pedig 5 cm.

A termék mellé kapsz tőlünk egy USB-kábelt, valamint töltőegységet, egy pót szívóharangot, és még egy kemény cipzáros tokot a tároláshoz.

A terméket kézhezvétele után és az első használat előtt szükséges alaposan megtisztítani. Nem ajánlott sem a maró hatású tisztítószerek, sem a durva szivacsok használata. A tisztítást langyos vízben, antibakteriális szappannal végezd!

womanizer

A Womanizer Swarovski léghullámos csiklóizgató kínálatunkban a Leopard, a Crystal és a Crystal Dreams termékek kaphatóak. Ez a Womanizer termékek luxus verziója, melyet a Swarovski kristályok tesznek igazán különlegessé.

A Womanizer termékek Special Edition kínálatában az érdeklődők a tattoo és a rózsa díszítésűek közül választhatnak. Ezen termékek már 20-30%-kal csendesebben működnek, mint elődeik, a jobb illeszkedés és az egyszerűbb tisztítás érdekében pedig új tervezésű szilikonsapkával számolnak.

A Special Edition termékek jellemzője a nagyobb szívónyílás, valamint az új és kiváló minőségű USB töltő. A szívóhatást beépített mikroprocesszor szabályozza.

A Womanizer kínálatában minden hölgy megtalálja a számára ideális terméket, mellyel feldobhatja szexuális életét és mely segítségével új, a testi örömökhöz vezető utakat fedezhet fel. Ezek a szexuális játékszerek kis helyet foglalnak, így akár egy utazásra is gond nélkül magaddal viheted őket. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír