Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Csúnya beszéd szex közben, vagy inkább ne?

Honnan ered a csúnya beszéd használata egy intim pillanat közben? Valószínűleg a pornóból. 

De mi annyira izgató ebben a fériaknak? 

A hangos sóhajok és nyögések után talán az erotikus beszéd az egyik legizgatóbb dolog. 

Alapvetően a férfiak "bírják" a súlyosabb szavakat is, azonban vannak hölgyek, akik neveltetésükből, gyerekkorukból kifolyólag nem szeretik a durva szavak használatát és úgy maradt meg bennük, hogy a csúnya beszéd nem nő szájába való. Ezzel semmi probléma nincs, ahogyan azzal se, ha néha egy-egy erotikus szó elhagyja a szád. Nem muszáj természetesen nyomdafestéket nem tűrő szavakat használni, hiszen bő szókincsünknek köszönhetően igen sok variáció létezik akár a nemiszerv megnevezésére is.

De ha nincs problémád velük, abban az esetben néha elejthetsz egy kis morzsát, nyers szavakat, hiszen mindkettőtök vágyát fokozhatja, emellett az egyik legjobb bók a férfiaknak, ha párjuktól hallják, mennyire jól teszik a dolgukat. Affélle önbizalom dopping. (Kiemelkedően ajánlott az alacsonyabb önbizalommal rendelkező férfiak partnereinek. Ilyen apró dolgokkal is elkerülhető akár a merevedési zavar is).

Hogyan használjuk?

Az első és legfontosabb,hogy ismerjétek egymást. Tudjátok hogy mi az ami még "belefér", hiszen egy rosszul célzott mondattal, akár az egész hangulatot megölheted. Tudd ,hogy hol a határ. Ha még nem vagy benne biztos akkor pedig kérdezz!

El is érkeztünk a követekező ponthoz. Ez pedig a kommunikáció! Nem lehet eléggé hangsúlyozni a folyamatos kommunikáció pozitív hatásait. Annyi probléma elkerülhető lenne, ha mindig megbeszélnénk minden kínunk-bánatunk. Igen, elsőre kissé kínosnak tűnhet, de hidd el, hogy a második mondatnál már nem lesz az és sokkal jobban fogjátok érezni magatokat utána, sokkal határozottabban tudtok fellépni majd bizonyos helyzetekben.

Összegezve tehát nyugodtan használjátok ezeket a szavakat, mondatokat, hiszen elképesztő módon feltudjátok ezzel egymást izgatni és egy olyan újdonságot találhattok, ami eddig kiaknázatlan terület volt, viszont óriási magaslatokba tudja emelni az aktus hangulatát és a vágyatokat.

A legfontosabb tehát a KOMMUNIKÁCIÓ! Előtte, utána, közben. Ez a titok!

Te mit gondolsz?

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog