x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Luxus kényeztetők - DIOGOL

Luxus kényeztetők - DIOGOL A középkor óta az anális szex tabunak számított és eközben az összes vallás el is ítélte. 

A visszautasítást számos okban kereshetjük. Az egyik ilyen, hogy az anális szex a leggyakrabban használt természetes fogamzásgátló módszernek számított, emellett pedig higiéniai kockázatot is jelentett.

Az elutasítás egyébként mindmáig tart. Az Egyesült Államok néhány államában például az anális szex 2007-ben bűncselekménynek minősült, még akkor is, ha azt házastársak gyakorolták. Az anális közösülés a homoszexuális párok körében a legelterjedtebb.

Mindezek mellett azt is tudnod kell, hogy az anális szex nagyon is kellemes lehet. Tudtad, hogy az ánusz erogén zóna? A test ezen részében elegendő idegvégződés található ahhoz, hogy felvegye a versenyt a pénisszel vagy a vaginával.

Megjött a kedved egy kis szórakozáshoz? Lássuk csak, van pár ötletünk!

DIOGOL Eggxitting - vibrációs tojás (ezüst)

Luxustermék Párizsból: élvezet és minőség.

Az orvosi minőségű anyagból készült vibrációs tojás felszíne sima, könnyen síkosítható. Anatómiai kialakítása és kúpos formája lehetővé teszi a gyengéd, anális behatolást.

Átmérője 4 cm, hossza 5 cm.

DIOGOL Annixitting - vibrációs análkúp (fekete)

Luxus minőség, minőségi kivitelezés, Swarovski kristály. Lehetne ennél elegánsabb?

A 3,4 cm-es átmérőjű, 9 cm hosszú vibrációs análkúp anatómiai kialakításának köszönhetően lehetővé teszi a gyengéd anális behatolást. A termék orvosi minőségű anyagból készült, felszíne sima és könnyen síkosítható, mindeközben pedig bizsergetően vibrál.

DIOGOL Anni - szíves análkúp - ezüst (3,5cm)

A 3,5 cm átmérőjű és 7,5 cm hosszú análizgató ezüst színben, fehér kristállyal kapható. Luxus minősége és kivitelezése prémium termékké teszi a szexuális játékszert. Kúpos formájával és anatómiai kialakításával ideális az anális kényeztetésre.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír