x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Izgalmas előjáték – Tippek Uraknak

Az előjáték sokat segít abban, hogy a partnerek jobban megismerjék egymás testét még az aktus előtt. Mégis sokan elhanyagolják!

Ez azért hiba, mert egy jó előjáték során a partnerek behatóan megismerhetik egymás testét, így az aktus során is könnyebben és hatékonyabban tehetnek partnerük kedvére. A valódi, izgalmas szex az előjátéknál kezdődik és nélküle semmit sem ér.

Vetkőzés és vetkőztetés

Az előjáték és a szex is legtöbbször ruhában kezdődik, ami remek lehetőségeket tartogat. Ne dobáljuk csak úgy le a ruháinkat, hagyjuk, hogy a hölgy nézze, ahogy lassan levesszük őket, hogy fokozatosan hangulatba jöjjön. Ha a mi részünkkel már megvagyunk, vetkőztessük őt is, szépen lassan, minden porcikáját végigsimítva közben. Egyes ruhadarabjai levételéhez a fogakat is használhatjuk, meg fog őrülni tőle. Ennek a hölgyek nagyon nehezen állnak ellen, és megspórolja a kínos, gyors és olykor igencsak szerencsétlenre sikerült vetkőzést.

Csók

A csókolózás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. A nőket elképesztő módon beindítja egy forró, szenvedélyes csókcsata, így nem érdemes elspórolni ezt a részt. Előjáték közben is hasznos beiktatni pár percnyi csókolózást, így a hölgy izgalmi állapota folyamatosan fenntartható, amivel mi is jól járunk.

Masszázs

Bár ne tagadhatjuk uraim, hogy gyakran szeretünk egyből a dolgok közepébe vágni, néha érdemes időt szánni egy kis kényeztetésre. A masszázs tökéletes választás lehet, főként akkor, ha nem a hagyományos hátmasszázst választjuk. Kezdjük a hölgy vádlijánál, majd haladjunk fokozatosan a térd és a combok felé. Szánjunk elég időt a belsőcombokra, hiszen ezek olyan erogén zónák, melyek gyorsan a megfelelő hangulatba hozzák partnerünket. A megfelelő masszázsolajat használva az könnyen síkosítóként is használható, így a behatolás is könnyebb lesz és a masszázs zökkenőmentesen vezethető át az aktusba.

Szemkötő

Az érzékek az előjáték és a szex során kiélesednek, ha pedig az egyik kiesik, a többi felerősödik. A szem bekötésével a nők sokkal érzékenyebbé válnak az érintésre, ezzel pedig megéri játszani. Használjunk bátran jeget, toll cirógatót, vagy bármit, ami eszünkbe jut, a lényeg, hogy a hölgy élvezze.

Erotikashow hírek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír