Kategóriák Menü
0

Izgalmas előjáték – Tippek Hölgyeknek

A tévhittel ellentétben azonban a férfiaknak is szükségük van az előjátékra, így nekik is sokkal élvezetesebb lesz az aktus, illetve ezzel a korai magömlés is orvosolható.

Csókok

A legtöbb hölgy hajlamos csupán a péniszre koncentrálni, pedig a férfi erogén zónák is sokkal kiterjedtebbek ennél. A nyak és mellbimbók ugyanolyan érzékenyek, mint a hölgyeknél, az alhas és a belsőcomb pedig igazi kéjzónák. A csókokkal való elhalmozás mindig jó ötlet, egy kis harapdálás pedig igazán hangulatba hozza az urakat is.

A meztelen igazság

A férfiakat elképesztő módon beindítja egy meztelen női test, ezért számukra az a legvonzóbb, ha jóban vagyunk saját magunkkal, szeretjük a testünket, és ezt nem is félünk megmutatni. Engedjük nekik, hogy valódi fényben, félhomály nélkül végigpásztázzanak minket, az eredmény garantált.

A hálószobán kívül

A szex és az előjáték nem szigorúan a hálószobába tartozik, már jóval korábban, a lakás többi részén is neki lehet kezdeni, de akár be is fejezni. Várhatjuk a férfit egy különleges vacsorában, ruha helyett azonban viseljünk csupán fehérneműt, így egész vacsora alatt csak arra tud majd gondolni, hogy mi lesz a desszert. A másik helyszín lehet a zuhanyzó, nincs is vadítóbb egy közös tusolásnál, a zuhanyfej pedig ilyenkor egészen új értelmet nyerhet.

A tánc hatalma

Egy kis otthoni mocskos tánc mindig beindítja a férfit. Itt nem a klasszikusnak elfogadott sztriptízre gondolunk, hanem bizony a közös táncra. Nem kell a lépéseken gondolkodni, vagy bármilyen begyakorolt táncot előadni, hagyjuk, hogy a testünk vezessen minket. Két egymásnak simuló, izgatott testnél nincs is erotikusabb, a párunk pedig biztosan egyből beindul egy kis szexi csípőmozgástól.

Szóló kezdés

Bizony több módja is van annak, hogy a férfiakat beindítsuk, ezek közül az egyik, ha magunkhoz nyúlunk előtte. Itt nem csak a maszturbációra kell gondolni, egy egyszerű testápolózás is megteszi előtte, hiszen így a szeme a testünkre téved, a többi pedig majd követi.

Erotikashow hírek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!