Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

A könnyed és élvezetes együttlétek biztosítéka: a síkosító

Nincs ezen mit szégyellni vagy titkolni, hiszen sok hüvelyi szárazsággal küzdő nő számára jelent biztos megoldást egy tubus síkosító. Elég gyakori, hogy a szervezet nem termek kellő mennyiségű természetes váladékot és ez ritkán van összefüggésben azzal, hogy ne éreznénk elég kívánatosan, izgatónak párunkat. Az ilyen jellegű problémát nem feltétlenül a vágy hiánya okozza, így a síkosítóra nem kell úgy gondolnunk, mint valami „szükséges rosszra”, inkább valamire, ami még élvezetesebbé és könnyedebbé teheti együttléteinket.

Milyen típusok léteznek?
Számtalan féle-fajta síkosítót találhatsz meg nálunk: van, ami maszturbálásra, anális behatolásra vagy szexuális segédeszközök nedvesítésére jók, mi több léteznek vízalapú és ízesített síkosítók is. Sokan vannak, akik már egy savasabb tusfürdőre vagy műszálas fehérneműre is érzékenyen reagálnak, így a kellemetlen intim tünetek megelőzésére, a gyártók illatanyag-mentes, természetes alapanyagú síkosítókat is piacra dobtak gondolván a hiperérzékeny hölgyekre.

Ezekre mindig figyelj síkosító vásárlásakor!

1. Nagyon fontos, hogy ne a szituáció döntse el, milyen síkosítót választasz, hanem olyat vegyél, ami a nyálkahártyád számára is a legjobb. Használat előtt mindig próbáld ki a terméket egy kisebb felületen és csak olyat vásárolj, ami nem okoz kellemetlen irritációt. Ha érzékenyebb vagy, neked ajánljuk a Ritex Bio Síkosító géljét, ami maximálisan természetes anyagok felhasználásával készült, 100% vegán, víz alapú, mely biztonsággal alkalmazható érzékeny bőrre is vagy próbáld ki Hot Bio Sensitive vegán vízbázisú síkosítót, mely tápláló hidratáló karragénnel és Aloe Verával kímél meg a későbbiekben kellemetlen érzésektől.

2. Vibrátor használatánál elsődleges szempont, hogy lehetőleg síkosítót is használj, hiszen ez a szexkütyü olyan apróbb sérüléseket is okozhat, amivel nem számolsz. Ügyelj arra, hogy szilikonos vibrátorhoz olyan síkosítót válassz, amely nem roncsolja annak anyagát is, hogy kedvenc játékszered nehogy a kukában végezze végül. just glide síkosító

3. Ahogy arról már írtunk, többféle síkosító létezik, így olyanokat is megkülönböztetünk, amik kifejezetten nők és pasik számára lettek kifejlesztve. Lányos zavarodban soha ne az elsőt kapd le a polcról, ami kezed ügyibe akad, mindig nézd meg, hogy férfi vagy női változatról van szó, mert ha nem vigyázol, könnyen tönkreteheted egy nem megfelelő termékkel az intimflórádat.

4. Ha zavartkeltő, hogy orális kényeztetésnél a párod milyen ízt is élvezhet odalenn, könnyedén felülkerekedhetsz félelmeiden egy ízesített síkosítóval.
Ezek között a legváltozatosabb gyümölcsízűeket, és az igen édesszájúaknak még csokisat is tartogatunk. A Wet Fun Flavours cseresznyés vagy epres termékei különösen nagy élvezetet nyújthatnak számotokra.

5. A zuhany alatti szexnél sem kell lemondanotok a síkosító használatáról, csupán arra figyeljetek, hogy szilikon alapú, vízálló verziót használjatok, máskülönben a vízzel együtt távozik a síkosító a lefolyóban így pedig oda az élvezet. Just Glide termékeinket nyugodtan vigyétek magatokkal a tus alá is.

És plusz egy jó tanács:

Bármilyen márkájú síkosítót is választanátok szexshopunk kínálatából, minden esetben alaposan olvassátok el a termék jellemzőit és a használati utasítást a későbbi „meglepetések” elkerülése végett.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog