Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Karácsonyi ajándékot keresel? Segítünk!

Karácsonyi ajándékot keresel? Segítünk!

A tökéletes ajándékot megtalálni valóban nem könnyű. Hiszen olyasmit kell adnod, ami ötletes, hasznos, a párod valóban örül neki, és használni is fogja.

Milyen erotikus termékkel lepheted meg párodat karácsonykor?

Rengeteg nő kap ilyenkor tusfürdőt vagy parfümöt, illetve sok férfi zoknit vagy nyakkendőt; amit egy halvány mosollyal megköszön, majd elteszi a fiók mélyére. Így jobb, ha ennél valami kreatívabbat adsz neki, ha azt szeretnéd, hogy az ünnep mindkettőtök számára örök emlék legyen.

Ajándékozz szenvedélyt!

A legszebb ajándék olyasvalami, melynek előnyeit együtt élvezhetitek. Ez lehet egy utazás, egy wellnesshétvége, egy páros masszázs – vagy épp egy izgalmas éjszaka. Ha az utóbbi időben azt tapasztaltad, hogy szexuális életetek már nem olyan szenvedélyes, mint az elején, mert már régóta vagytok együtt, vagy túl sokat dolgoztok mostanában; egy kis segítséggel újra felforrósíthatod a levegőt.

Legyen izgalmasabb a karácsony!

Lepd meg párodat karácsonyra egy erotikus ajándéktárggyal! Ennél személyesebb dolgot nehezen adhatnál neki, hiszen ennek célja kapcsolatotok még izgalmasabbá tétele. Magától talán nem merné mondani, hogy örülne ilyesminek, de biztos lehetsz benne, hogy férfiként szívesen megnézne téged egy szexi nővérkejelmezben, vagy nőként kipróbálna veled egy izgalmas játékszert.

Élvezd az online vásárlás kényelmét!

Szexuális segédeszközöket vagy más erotikus ajándékokat a legegyszerűbb interneten rendelned, hiszen itt igen széles kínálatból válogathatsz, a házhozszállítás jóvoltából sehova sem kell elmenned a termékekért, illetve a diszkrét csomagolásnak köszönhetően rajtad kívül senki sem fogja tudni, mi is lapul a csomagban – sem megajándékozni kívánt párod, sem a kíváncsi szomszédok. Ha tőlünk rendelsz, többféle fizetési forma közül választhatsz (bankkártya, PayPal, utalás, készpénz, utánvétel), és a terméket akár 1 munkanap alatt megkapod.

Válassz karácsonyi ajándékot széles kínálatunkból!

Oldalunkon összeválogattuk neked a kifejezetten karácsonyra ajánlott erotikus ajándéktárgyakat. Számtalan újdonsággal készültünk, melyek segítségével teljesen új értelmet adhatsz a karácsonyi hangulatnak. Az alábbiakban adunk neked néhány ötletet ahhoz, mit adj párodnak karácsonyra. Válassz közülük, rendelj online, és kerüld el a hosszadalmas sorban állást!

Nőknek

Barátnődnek vagy feleségednek választhatsz például egy szexi fehérneműt – egy átlátszó melltartó-bugyi szettet, egy fűzőt vagy egy csipkés babydollt. A karácsonyi hangulathoz illően a szett lehet piros, de számtalan más színből is választhatsz. Ha a párod szereti a finom illatokat, meglepheted egy parfümmel – de természetesen nem egy hagyományossal. A Shiatsu feromonparfüm a nők természetes feromonjait felerősítve segíti a hölgyeket párjuk elcsábításában – ki tudja, talán még aznap este kipróbálja majd rajtad a hatását… Sok hölgy vágyik arra, hogy a magabiztos üzletasszony szerepét levetve, éjszaka igazi „gyenge nőnek” érezhesse magát, kiszolgáltatottan – de persze egyszersmind biztonságban. Egy puha, plüss bilinccsel teljesítheted az álmát. De adhatsz neki egy csokoládés testfestékszettet is, hogy a karácsonyi sütemény után egy jóval izgalmasabb desszert következhessen, amelyet egymás testéről fogyasztotok el.

Férfiaknak

Ha a barátodnak vagy a férjednek keresel valami erotikus meglepetést, azt a tökéletes hatás érdekében akár még be sem kell csomagolnod. Rendelj magadnak egy szexi mikulásruhát vagy más erotikus fehérneműt, és ebben fogadd a karácsonyi vacsoránál. De ha valami kézzel foghatót szeretnél, ajándékozz neki például egy feromon tartalmú parfümöt: biztosan élvezi majd, hogy ennek hatására éjszakánként valósággal ráveted majd magad, hiszen nem tudsz ellenállni a csábításnak. Ha azt szeretnéd, ha együttléteitek sokkal tovább tartanának, és párod egész éjszaka bírja a strapát, adj neki szilikon péniszgyűrűt, amely segít neki abban, hogy egész éjjel igazi férfinak érezhesse magát.

A fentieken kívül számtalan további erotikus karácsonyi ajándéktárgyat találsz a kínálatunkban. Ha sikerült választanod, rendeld meg a terméket kényelmesen online, és nyugodtan, hátradőlve várhatod a karácsonyt!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír