x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Erotikus szerepjáték – Más bőrébe bújni

Ehhez azonban nem kell mindig valódi kalózt vagy titkárnőt keresnünk, hiszen az erotikus szerepjátékot pont az ilyen fantáziák kielégítésére találták ki.

A szerepjáték előkészületei

Az első és legfontosabb kellék a bevállalósság. Az ilyen játékokat akkor érdemes csinálni, ha a pár mindkét tagja teljesen beleéli magát és átadják magukat szerepeiknek. Ez inkább hölgyek esetében szokott kicsit nehezebben menni, talán pont ezért inkább ők lepik meg párjaikat egy-egy magukra öltött jelmezzel, így van idejük beleszokni a szerepbe, még mielőtt megmutatnák párjuknak az eredményt.

A másik fontos tényező a helyszín és az időpont. Mindenképpen szánjunk elég időt a szerepjátékra, hogy a párunk és mi is kiélvezhessük az egészet, annak minden izgató részletével. A helyszín is pontosan ugyanilyen fontos. Jó ötlet lehet a szerepjátékot egy nyilvános helyen kezdeni, belerázódni a különböző karakterek bőrébe, addig fokozva a vágyat, amíg már senki nem bírja tovább. Ilyenkor kell hazamenni és otthon folytatni az erotikus játékot, egy csodálatos aktussal zárva az egészet.

Szerepjáték ötletek

A klasszikus szerepjátékok nagyon életszerűek, hiszen mindig a való élet táplálta őket. Az egyik legnépszerűbb a tanár és diák közötti szexuális kapcsolatot másoló szerepjáték. Ebben az a legjobb, hogy a szerepek felcserélhetőek, hiszen a szigorú tanár bácsi bármikor megdorgálhatja a fiatal tini lányt, és a morcos tanár néni is bármikor behívathatja az irodába a fiatal, jóképű diákfiút.

A másik, hasonlóan gyakori fantáziára épülő játék szereplői a doktor és a nővérke. Bár ez egy ősrégi fantáziára épül, senki nem tagadhatja, hogy bizony fantáziált már a jóképű és fiatal háziorvosról, vagy a kórházban rohangáló szexi kis nővérkéről.

A következő két játékban csak az egyik fél játszik szerepet. Igen közkedvelt a kiszállító fiú vagy a szerelő szerepet adni a férfiaknak, hiszen van valami nagyon izgató abban a gondolatban, hogy egy idegen férfival szeretkezzünk. Ilyenkor a játék az ajtóban kezdődik, és a legtöbb esetben nem hálóban, hanem a lakás valamelyik más pontján végződik. A másik játékban a hölgyek öltöznek be, méghozzá kívánatos szobalánynak. Van valami végtelenül ellenállhatatlan egy tollseprűvel a kézben sertepertélő, lenge öltözetben lévő hölgyikénél.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír