Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Ezekért érdemes az online szexshopot választanod

Legtöbben attól rettegnek, hogy mint gondolnak majd mások róla, ha kiderül, szexshopba jár. Valahogy rossz beidegződésképp működik az emberekben, hogy szexboltba csakis az mehet, akinek vállalhatatlan, beteges vágyai vannak. Pedig nincs abban semmi ördögi, ha az ember vágyik a jó szexre és ezért tenni is hajlandó. Talán egyszer eljutunk mi is addig, hogy szexshopba járni ne legyen ciki, de addig is…
 
… ha nem vagy még elég bátor, hogy személyesen is betérj hozzánk, esetleg a kényelmes, otthonülős vásárlást preferálod, íme, hat pont arról, hogy milyen remek előnyökkel jár, ha online szexshopban szerzed be hálószobád nélkülözhetetlen kellékeit:

1. Diszkréció
Ez az egyik legfontosabb dolog számunkra is, hiszen van az embernek egy olyan magánszférája, amit minden körülmény között tisztelni kell. Tőlünk senki nem tudja meg, hogy nálunk szoktál vásárolni, nem adjuk ki másoknak az adataidat, sőt, arra is nagyon figyelünk, hogy kézbesítésnél se érjen kellemetlen meglepetés. Sem a futár, sem a szomszéd, de még a közvetlen családtagod sem fogja megtudni, hogy mit rendeltél. Csak egy egyszínű csomag fog érkezni a nevedre, amin semmi más jelölés nem lesz, legfőképpen az nem, hogy szexboltból vásároltál.

diszkrét csomgaolás

2. Nagyobb választék
Ameddig egy fizikai bolt véges termékpalettát tud felhalmozni már csak helyszűke miatt is, addig egy webes szexhopon bármennyi termék elfér. A pontos és részletes kereső opcióknak pedig hála, gyorsan és egyszerűen találhatsz rá még több száz termék között is a neked tetszőre. Nem is kell tudnod a termék nevét, elég, ha csak kulcsszó szinten írsz be valamit az oldal keresőjébe és a rendszer máris szűkíti a kört megkönnyítve ezzel a vásárlásodat. 
Ha eddig nem tudtad volna, az egyik legszélesebb erotikus termékkínálatot nálunk találod meg. Ha valamire mégse akadnál itt rá, nagy valószínűséggel azt még fel sem találták.

3. Újdonságok dömpingje
Nem kell izgulnod attól, hogy lemaradsz a legújabb vibrátor technológiákról vagy a legmodernebb termékekről, hiszen amint valamit piacra dobnak, az nálunk már elérhető is lesz. Az oldalon pedig jól látható helyen jelöljük az újdonságokat, hogy semmiről se maradj le.

4. Kedvezőbb árak
Úgy általában, ha webshopban vásárolsz, akkor nincs közvetítő, hanem közvetlenül a gyártótól, a hivatalos forgalmazótól veszed meg a terméket, ami így jóval barátibb árat is jelent. Akkor is sokat spórolhatsz egy-egy terméken, ha az éppen nem akciós…

kedvezmények

5. Kényelmesebb vásárlás
Ha még a hétvégi nagybevásárlást is online szereted intézni, naná, hogy a szexkütyüidet is így fogod beszerezni. Az online vásárlás az egyik legkényelmesebb mód arra, hogy otthonról, kedvenc foteledből ülve rendeld meg a neked tetsző termékeket. Valentin-nap előtt vagy karácsony közeledtél kétszeresen olyan jó, ha otthonról vásárolsz, hiszen időt és energiát spórolsz azzal, hogy nem töltöd az idődet sorbaállással és tülekedéssel.
 
6. Hűségpontok gyűjtése
A végére hagytuk a legújabb és egyben legszuperebb dolgot, hiszen az Erotikashow.hu oldalunkon már hűségpontokat is jóvá írunk neked vásárlás után. Ha regisztrálsz az oldalon minden vásárlás során elköltött 25 Ft. után, 1 pontot adunk neked ajándékba. Az 1 pont 1 Ft.-nak felel meg. 
Gyűjtsd okosan őket és válts be egy éven belül akár egy ingyenes termékre, vagy ha már régóta szemezel álmaid vibrátorával, de eddig drágának találtad, itt a remek lehetőség, hogy kedvezményesebben juss hozzá.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog