Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Farsangi szexi jelmezek

Farsangi szexi jelmezek

A farsangi beöltözős buli remek alkalom arra, hogy megmutasd a vadabb oldaladat is...

, és egy kicsit szexibb hacukába bújj! Mi adunk pár tippet, amivel vonzani fogod a tekinteteket!
 1. Rendőrnő – Igazi klasszikus, amivel nem lehet mellé fogni. Csak egy szexi mini ruha, harisnya és gumibot kell. A férfiak garantáltan nem fogják bánni, ha igazoltatni akarod őket.
   
 2. Kosztümös, viktoriánus hölgy jelmezek – Egy dekoltázst megmutató, szexi fűző, némi visszafogottabb alsóval a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek aduásza. Bár elsőre egy szende szűznek tűnhetsz, a buja domborulatok bőven megteszik a hatásukat.
   
 3. Szexi apáca – Egy általánosabb, ám hatásos jelmez, amit pár bátrabb ruhadarabbal tehetsz modernné és kihívóbbá. Egy férfi fantáziáját mi sem izgatná jobban, hogy mit rejt a szende ruha.
   
 4. Wonder Woman – Ha a kiszemelt férfi imádja a szuperhősőket, akkor legyél te a szuperhősnője! Wonder Woman jelmezébe bújva egyszerre leszel pin-up girl, és egyben harcos amazon.
   
 5. Macskanő – Nem csak a Batman filmek egyik legvonzóbb alakja macskanő, de a buliban is biztosan feltűnik egy ilyen cica. Egy alakra finoman simuló bőrruha, amiben sejtelmesen megmutathatod a formáidat, valódi vadmacskát varázsol belőled mások szemében is.
   
 6. Ördöglány, krampusz – Nem kell várni karácsonyig, hogy piros ruhát és virgácsot ragadj! Ez az egyik legvonzóbb jelmez a férfiak szerint, hiszen kinek ne akadna meg a szeme egy huncut kis krampuszlányon.
   
 7. Titkárnő – Ha egyszerre szeretnél okosnak és szexinek tűnni, ez a jelmez könnyen formálható aszerint, hogy mennyire szeretnél kihívó lenni. Egy rövidebb szoknya, vagy egy jól dekoltált ing, egy szexi szemüveg, és sokan bíznák rád a papírmunkát!
   
 8. Shopok jelmezei – Ha nincs kedved bajlódni a darabok összeszedésével, választhatsz kész jelmezek közül is.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír