Kategóriák Menü
0

Feszes mell. Most megtanulhatod, mit kell tenned ahhoz, hogy a férfiak ne tudják levenni szemeiket melleidről! 1.rész

Feszes mell
Most megtanulhatod, mit kell tenned ahhoz, hogy a férfiak ne tudják levenni szemeiket melleidről! 1.rész

Lássuk, mit is tehetsz a cicieid - és saját - érdekedben:

 • I. Testtartásod javításával azonnali eredményt is elérhetsz.
 • II. Végezz spirálmasszírozást!
 • III. Végezz rendszeresen intervallum melltornát!

  Lássuk részletesen:
 • I. A testtartás

  Akár kicsi a melled, akár megereszkedett, ha kihúzod magad, rögtön mutatósabb leszel. Vigyázz, mert a régi tartásjavító utasítás: "hasat be, mellet ki" gerinc- és légzéskárosító hatású! A gyenge has és hátizom miatt a nők nem tudják gerincüket egyenesen tartani, aminek következménye nem csak a fokozottan lógó mell, hanem az egészségtelen légzés is.

  Hogyan állítsd be egészséges testtartásod?

   

szexi nő 1. Állj a tükör elé és próbáld csípődet úgy előrébb billenteni, hogy közben a szeméremcsontod felfelé mozduljon. Igyekezz, hogy a keresztcsontod egyre jobban közelítsen a függőlegeshez.
2. Most lazítsd el a farizmod, ami a medence billenésekor megfeszült és tartsd nyújtva a térded!
3. Ezután próbáld gerinced alulról kezdve egyenesebbre húzni, mintha egy magasságmérő alatt állnál, s minél magasabb szeretnél lenni.
4. Most kissé feszes lett a hasad, majd a hátizmaid megfeszítésével közelítsd egymáshoz a lapockáidat! Eközben mellkasod megemelkedik. 5. Vállad ereszd le, állad emeld vízszintesig!
6. Ellenőrizd tartásod tükörben. Valószínűleg furcsának találod, de próbáld ellazítani karod, lábad és igyekezz természetessé tenni ezt a testtartást.

 • II. Spirálmasszírozás

  A bőredzést érdemes összekötni a mell krémezésével, csak a hagyományos mozdulatok helyett spirális alakzatban mozgasd a kezed! A bőrt masszírozás közben nem szabad meggyőrni. Akkor tökéletes a mozdulat, ha a bekrémezett ujjaid lazán siklanak a bőr felületén. A masszírozásnál a mellbimbót minden esetben hagyd ki! Az ujjmozdulatok iránya mindig körkörös, a mozgás a spirál középpontja felé tart. Az egyik kör befejezése után ugorj a másikra!

mell támasztás1. Krémezd be a melledet több helyen, majd bal kezeddel támaszd alá a bal melledet, és jobb kézzel kezdd el a masszírozást. Mindig a mellbimbótól haladva, spirálisan masszírozz a hónalj és a mellcsont felé.
2. Ezután a mellet felül támaszd meg, és folytasd a masszírozást. A lényeg, hogy az egész mellet masszírozd át! A masszírozást végezd el a másik oldalra is! A melled legfeljebb három percig masszírozd (sosem szabad megnyomnod a mell állományát!)
3. A spirális vonalak masszírozására egy nagyon puha szőrű fogkefét is használhatsz. Vigyázz, hogy a bőrt ne mozdítsd el a helyéről, csak gyengéden húzogasd rajta a fogkefét! Ilyenkor ne használj krémet, de ügyelj arra, hogy a bőröd ne legyen száraz vagy pikkelyes. Javaslom, hogy kéthetente legalább egyszer ezzel a módszerrel végezd a melled masszírozását!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!