Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Fleshlight Brandi Love Heartthrobe - vagina

32.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Írj véleményt elsőként!
Cikkszám: 05342690000
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 22.
Gyártó: Fleshlight
1650

Leírás és Paraméterek

Fleshlight Brandi Love Heartthrobe - vagina - Ára csak: 32.990 Ft. Rendelj 21.999 Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk!

Brandi Love Heartthrobe - vagina - A FLESHLIGHT egyedülálló GIRLS sorozatának egy tagja, mely az erotika híres Csillagainak mintázta meg intim testrészeit, hogy ne csak a képernyőn keresztül lehessen csodálni azokat!

FLESHLIGHT!!! A teljesen élethű kéjélmény!
Érzékien, puha, lágy, maximálisan realisztikus, selymes, szexi és tökéletesen formált - mindez elmondható a Fleshlight termékekről.

Ezek a különlegesen élethű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült termékek az USA-ból indultak el, és hódították meg az egész világot!

Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Brandi Love ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos hullámos-redős belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja.
A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható.
Brandi Love még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

Tulajdonságok:
-egyedülálló USA minőség
-élethű forma
-realisztikus anyag
-diszkrét, praktikus tárolótok
-víz alatt is használható
-teljes hossza: kb. 25cm
-belső átmérő: kb. 1cm (nagyon rugalmas)
-natúr szín

Anyaga: ABS (tok), TPR, TPE (EU-rendeletnek megfelelő, Phthalát-mentes).

A terméket ajándék síkosító mintával együtt szállítjuk.

Eredeti Fleshlight termék, hiteles hologramos zárjeggyel lezárva, valódi Fleshlight tokban.


Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Vibrációs termékekre 1 év garanciát adunk! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.
A raktáron lévő termékeket 1 munkanap alatt diszkrét jelöletlen csomagolásban szállítjuk ki vagy budapesti szexshopunkban (IX. Ecseri út 14-16. Nyitva tartás:H-P:9:30-18:00h) azonnal átvehetőek!

Anyag Szilikon
Átmérő (cm) 1
Elemes termék? Nem
Funkció rezgés nélkül
Készlet Raktáron
Márka Fleshlight
Szín natúr
Teljes hossz (cm) 25

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, 25.000 Ft-os vásárlás felett!
Írd meg véleményedet!

Vásárlói vélemények