Kategóriák Menü
0

Forradalmi újítás a férfi kényeztetők között!

Egyenlő jogokat a férfiaknak! Igen, pontosan a szexuális játékok terén. Nemrégiben több kellemes új találmány került a piacra, gondoljunk csak a Womanizer-re vagy a Hammer lökő vibrátorra .De mindegyik  célja a nők igényeinek a kielégítése! És hol vannak a férfiak? Persze vannak rezgő péniszgyűrűk és maszturbátorok, de a forradalmi újítás hiányzik! Az embernek szüksége van időnként egy szexuális játékszerre. Ezért nagy szó, hogy a szenzációs hullám masszázs technikával a Waver maszturbátor mérföldkövet jelent az a férfi szex-játékszerek között. A  Waver - maszturbator egy nagyon különleges stimulációt szabadalmaztatott, ez a Waver-technológia .

Waver maszturbátor

A maszturbátor belsejében három gyöngysor van ezeken lemezek és labdák találhatóak. Ha mozgásba kerülnek, a barázdált felület és a belső szilikon maszturbátor hullámszerű lüktetésbe kezd, és beindul a szívóhatás - minden kéznél van. Bár az ember is mozogathatja fel és le, de ez már nem szükséges alapvetően azért, mert van három masszázs sebesség ami változtatja a mozgás irányát. Kinek van szüksége fel-le mozgásra kézzel?

Az ilyen belső értékek után gyakran a külső csak másodlagos szerepet játszik. Ám itt sem fukarkodott a gyártó, a színek és formák tökéletes összhangban vannak, igazi modern és minőségi dizájn!

Egy dolog biztos: A Waver maszturbátor egy forradalmi újítás a férfi szex-játékszerek között, mely a mellékelt töltőnek köszönhetően bármikor készen áll a használatra!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír