Kategóriák Menü
0

Jelmezötletek Halloween-re!

Húha, már csak pár nap, és nincs még meg, mit fogsz felvenni? Na akkor ez a cikk pont Neked szól! Öltsd magadra valami vérfagyasztóan szexi rucit, amiben úgy hódíthatsz mint egy igazi vámpír lady, akinek senki nem tud ellenállni! Jelmezeink tökéletesek erre az ünnepre! A cikk alján pedig egy kicsit vadabb kollekciót is találsz!

A Halloween már nem csak Amerikában, hanem szerte a Világon hódít. 

Tudtad?

Az ünnep jelképe egyértelműen a töklámpás, melynek angol elnevezése Jack O’Lantern. Egy részeges emberről kapta a nevét, aki megtréfálta az ördögöt, és amikor meghalt, részegessége miatt a mennyországban nem fogadták be, de mivel az ördögöt rászedte, a pokolból is kitiltották. Az ördög azonban megszánta Jacket, és egy kis széndarabot adott neki, hogy visszataláljon az élők világába. Ezt az izzó parazsat Jack egy takarmányrépa belsejébe rakta. Amerikában a takarmányrépát tökre cserélték, mivel az jóval látványosabb.

halloween jelmez

Viszont! Abszolút fogalmad sincs, hogy mit ölts magadra a közelgő őrületes Halloween-i partin? Mi olyan tippeket adunk most neked, amikkel tutira kitűnsz a tömegből és MINDENKI téged fog csodálni! : ) 

A maszkviselés walesi és kelta hagyományokra vezethető vissza mivel állítólag október 31-én a holtak lelke visszatér az élők közé „meglátogatni” őket. A maszkok célja az volt, hogy a halottak ne jöjjenek rá, ki élő, és ki halott. Ezért a jelmezek mellett maszkötleteket is adunk, mert azok között is találhatsz nálunk kicsit extrémebbeket! :)

Jelmezek

1. Szexi apáca, aki a gonosz erőket távol tartja

apáca jelmez apáca jelmez 2 apáca jelmez 3

Legyél szelleműző apáca, aki most nem a szokásos értékrendeket vallja, hanem erre az éjszakára kicsit megvadul! Tipp ehhez a jelmezhez: Tegyél magadra egy kis fehér festéket hogy sápadtnak tűnj, lámpák helyett csak gyertyákat használj, és tegyél be gregorián dalokat. Az italok legyenek szigorúan vörös színűek, például a Bloody Mary recept pont kapóra jöhet, ha szereted az alkoholos koktélt!

2. Vérszívó vámpírlady

vámpír jelmez vámpír jelmez2 vámpír jelmez3

Ahhh igen! Az örök klasszikus Halloween ruhadarab! Viszont ez a jelmez más, mint a többi. Sokkal szexisebb, amiben biztos, hogy minden férfi megengedné, hogy ajkaidat a nyakukhoz emeld... Persze, ha egyedülálló vagy. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnered kényeztetheted egy igazán horrorisztikus szerepjátékkal! Készítsd be a gyertyákat, a "véres" koktélokat és a vámpírfogat, mert azt ez a szett nem tartalmazza.

3. A fekete vadmacska

vadmacska vadmacska2 vadmacska3

Még jó, hogy Halloween most nem péntek 13-ra esik, így bátran lehetsz most a vad, szerencsét hozó szexi cica! Ha ebben a szettben szeretnél buliba menni, javasoljuk, hogy vegyél fel valamit alá, mert áttetsző az anyaga. Viszont ha otthon csábítanád el vele partnered, akkor arra semmi szükség, hiszen olyan pikáns és buja külsőt kölcsönöz, hogy annak senki nem tud ellenállni! Te döntesz! Kieresztett karmok vagy puha mancsok?  Tőled függ... :) 

4. Igazán szexi, lakkruhás nővérke

nővérke jelmez

A lakk anyaga már alapjáraton bevadító, tapintásra sikamlós és nedves érzetet keltő. Döntsd el, hogy jóságos vagy ördögi nővérke leszel ebben a ruhában! Egy vadabb buliba mindenképpen megállja a helyét, de otthon is, a meleg hálószobában, ahol nyugodtan, "leápolhatod benne" a partnered... :) A csillogó lakk szett tartalmazza a főkötőt, fekete kereszttel, az elöl patentos, hátul fűzős, galléros, rövidujjú felsőt mély dekoltázzsal, és a rakott miniszoknyát, hátul patentokkal és összesen 4db rávarrt, piros harisnyatartó pánttal (állíthatók).

Kiegészítők

Minden nő szereti a kiegészítőket és az ékszereket, viszont! Halloween-kor nyugodtan kipróbálhatsz olyan darabokat is, amit egy átlagos hétköznapon nem vállalnál be. Ezekből mutatnánk most egy-két darabot, amik a különböző jelmezekhez kitűnően passzolnak! Tudod, az ördög a részletekben, kiegészítőkben rejlik! :)

1. Műszempillák

műszempilla műszempilla2

Tündökölj, hódítsd, igézz a szemeiddel! Ezek a pillák garantálják, hogy tekinteted magára vonja mindenki figyelmét! Most bátran használhatod, a Halloween-i buliba tökéletes! Ne hagyd ki! Lila-fekete, vagy ezüst-fekete? Kattints valamelyik változatra!

2. Vad, rugalmas maszkok

vad maszkok

vad maszkok 2

Ezekben a maszkokban igazán elrejtőzhetsz, és kicsit inkognító módba helyezheted magad a tömegben! A maszkok viselése közben könnyű levegőt venni az anyaguknak köszönhetően, illetve az egynyílású maszk mögül könnyedén kilátni.

Persze ez csak egy ízelítő volt! Sokkal több szellemes és ötletes ruhánk és kiegészítőnk van raktáron, olyan sok, hogy azt fel sem tudnánk egy cikkben sorolni. 

Mi érdekel Téged? kattints valamelyikre:

>>> MASZKOK <<<

>>> KIEGÉSZÍTŐK & ÉKSZEREK <<<

>>> JELMEZEK <<<

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!