x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Három szexpóz az igazi orgazmusért

Három szexpóz, amikkel igazi orgazmusokat élhettek át!

1. pozíció - Jó kutya


A hátsó behatolással járó pozíciók G-pontos orgazmust tesznek lehetővé, mivel a férfi pénisze jól dörzsöli a hüvely elülső falát. A férfiak is imádják (ami jó dolog), és különösen megfelelő tágabb hüvellyel rendelkező lányoknak (pl. ha már szültünk). A szöget variálhatjuk úgy, hogy párnát teszünk a has alá, illetve állunk, vagy eltérő mértékben hajlunk előre.

Variációk: csináljuk állva úgy, hogy a kezünkkel a földet vagy egy alacsony széket fogunk. Így a hátunk ívben megfeszül, a G-pontunk pedig jobban izgathatóvá válik.

Ezzel a szexpózzal ingerelhető: G-pont, A-pont

2. pozíció - Álló helyzetben: a férfi áll, a nő egy asztalon ül, lábait a férfi csípője köré fonja

Ha ágyat vásárolunk, igyekezzünk minél magasabbat, mert így rengeteg móka vár ránk! Amikor szemben ülünk a pasival, s lábunkat a csípője köré fonjuk, a pénisze teljesen behatol a méhnyak körüli idegek közé. Az eredmény pedig mély hüvelyi orgazmus.

Variációk: húzzuk fel a térdünket, és támasszuk a mellkasának. A férfi ilyenkor nagyon mélyet döfhet.

Ezzel a szexpózzal ingerelhető: hüvelyi idegek.

3. pozíció - Kanalak: szemtől szemben

Feküdjünk egymással szemben az oldalunkra. Amikor a férfi behatol, összeszoríthatjuk a combunkat a "feszesebb" érzet eléréséhez. A teste nagyon kellemesen dörzsöli a csiklót, és sokáig képes ebben a helyzetben szeretkezni.

Variációk: mögénk is feküdhet, így közben játszhatunk a csiklónkkal.

Ezzel a szexpózzal ingerelhető: csikló.

<< Vissza a szexpózokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: szexpózok