Kategóriák Menü
0

Hátsó gondolatok

Perverz vagy nem perverz? 


Annak ellenére, hogy már írtunk a témáról (Análszex, Az anális szex szabályai), még mindig felvetődik a kérdés: perverznek számít-e az a férfi (elsősorban róluk van szó), aki kedveli nő partnerével a popsi szexet?
Természetesen nem perverz, ha az aktus mindkét fél beleegyezésével történik. Ám, ha a hölgy perverznek tartja, de a férfi továbbra is erőlteti, akkor bizony nem egészséges az erőltetés. Megoldás: meg kell szerettetni a partnerrel, azaz finoman kell becserkészni, hogy megszeresse. :)

Erogén zóna

Ennek érdekében először ki kell alakítani a partnernő anális érzékenységét, azaz a szexuális előjáték alatt gyakran kell simogatni a végbélnyílását és környékét (ami csecsemőkor óta erogén zóna!). Ha izgalmi állapotban van, akkor az magától kissé megnyílik és finoman (nagyon finoman!), kizárólag síkosított (olajos vagy krémes) kézzel, egy vagy több ujjal belé lehet hatolni. De csak akkor, ha hagyja, és ha jól esik neki.
Ha elérte a megfelelő tetszést, akkor a végbélnyílás apránként így tágítható, és mikor már három ujj is befér, csak akkor lehet a konkrét attrakcióba kezdeni. Vigyázat! A nőknek az első anális közösülés szinte ugyanúgy fáj, mint a hüvelyben a szüzesség elvesztése!

férfi hátHigiénia és gyakoriság

Visszatérő probléma a higiénia kérdése. Hogyan kell tisztítani a végbelet, hogy szex közben a partnereket ne érjék meglepetések? A végbél korrekt kiöblítésével, azaz beöntéssel. Vannak, akik ebben profik, mert egyébként is rászorulnak a módszerre. De felhívom a figyelmet arra, hogy akiknek akut emésztési problémájuk van (hajlamosak a hasmenésre, szorulásra), vagy akiknek aranyerük van, azok felejtsék el a szex ezen formáját. Egyszerűen nem egészséges számukra.

A gyakoriság is figyelmet érdemel. Ha a partnerek kedvelik ezt a módszert, minden feltétel adott hozzá, akkor se gyakorolják mindennap! A végbél záróizmoknak ugyanis eredeti funkciójuk szerint is működniük kell. Ha az véglegesen kitágul, belátható, igen kellemetlen következményei lehetnek. Úgy kell kezelni, mint a nasit: néha szükség lehet rá, de nem helyettesíti a főétkezést.

"Akkor én most meleg vagyok?"

Ezt a kérdést azok a férfiak teszik fel, akik maguk is kedvelik az anális szexet, de önkielégítési formaként, vagy nő partnerük közreműködésével. Fiúkról nem álmodoznak, homoszexuális tapasztalatuk nincs, sőt viszolyognak a gondolattól. Ezen férfiak nem homoszexuálisok.
A végbélnyílás - mint erogén zóna - működése, a kisfiúknál és a kislányoknál egyaránt fontos szakaszt jelöl a pszichoszexuális fejlődésben. Egyformán működőképes gyönyörforrás. Az azonban biztos, hogy a partnerkapcsolatban ha a nő számára nem okoz különösebb örömöt, akkor kár erőltetni. Azonban érdemes néha azt is szem előtt tartani, hogy vannak nők, akik az anális akció alkalmával is orgazmust élnek át - de még milyet! Megfelelő - körülményes - körülmények között a méh egy másik szögből kapja az ingereket, amik kiválthatják az annyira áhított összehúzódásokat.

Ha egy férfinak állandó, s gyakori önkielégítési formája ez, akkor figyelmeztetni kell, mert a maradandó végbéltágulás lehetősége fennáll.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók