Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Milyen előnyökkel jár a rendszeres péniszpumpa használat?

Ahogy arról a péniszpumpák kapcsán már többször is írtunk, ezeknek használatánál is éppoly fontos a rendszeresség, mint más szexuális segédeszközöknél.

Főleg, ha látványos vagy érezhető eredményeket szeretnénk elérni, akkor a kezdeti bizonytalanság, ritkább esetben rossz tapasztalat, semmiképp sem szabad kedvünket szegje.

Ha rászánjuk magunkat egy bizonyos típusú szexuális segédeszköz használatára, ne várjuk azt, hogy már az első alkalom után úgy fog minden alakulni, ahogy az a „nagy könyvben” meg van írva. Kellő gyakorlással, rendszerességgel és odafigyeléssel hosszan tartó eredményeket érhetünk el.

Hogyan működik a péniszpumpa?

A péniszpumpa hatásosságát a vákuum adja, aminek hatására kitágul a pénisz szövete, javul a vérkeringés és a rendszeres tágító hatás eredményeképpen akár hosszabb ideig fennálló hossz- és kerületnövekedés tapasztalható.

A pumpálás hatására (legyen akár kézi, elektromos vagy éppen vizes) vákuum jön létre a pumpa alatt.

A nyomás csökkenésének hatására több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, ami segíthet az erekció erősítésében és a pénisz kerületének és hosszának növelésében.

Bár a péniszpumpát vagy másik ismert nevén a vákuumpumpát eredetileg az impotencia, és az erekciós zavarok kezelésére tervezték, hogy a vérkeringés serkentését segítve, könnyebben elérhető, valamint fenntartható legyen a merevedés, sokan már nem csak akkor vetik be, ha gondokkal küzdenek, hanem közkedvelt játékszer lett ez is a párok körében vagy éppen maszturbációnál.

Kinek ajánljuk a péniszpumpa használatát?

1. Erekciós zavarokkal élőknek

2. Egészségügyi problémák hatására fellépő impotenciával küszködőknek

3. Kis péniszű férfiaknak

4. Rendszeres önkielégítéssel élőknek, akik valami újat is kipróbálnának

5. Pároknak, akik szeretnék feldobni szexuális együttléteiket

6. Korai magömléstől szenvedőknek

Összességében mi befolyásolhatja az eredményességet?

1. Az állandóság

Bármilyen gyakorlatról is legyen szó, az állandóság kulcsfontosságú.

Ne várjunk csodát az első használat után! Ha erősebb és nagyobb péniszt szeretnénk, azért bizony tenni kell, mégpedig heti rendszerességgel akár többször is hónapokon át.

Gondoljunk csak az alakformálásra: egy edzőtermi látogatástól még nem lesz kocka hasunk…

A nálunk is kapható Bathmate Hercules különleges, áttetsző/fekete (vagy igény szerint más színű) hidraulikus működésű péniszpumpa, ami rendszeres használat mellett, (min. 6 hét) megnöveli a pénisz méretét.

A férfiasság hossza, akár 6 cm-rel, átmérője és tömege, akár 30-40%-kal is növelhető ezzel a készülékkel. természetesen egyéntől függően.

2. A gyakorlat hossza

Nem elég csupán a gyakorlásra két-három percet szánni.

A pénisz pumpálására is időt kell fordítanunk, de ne essünk át a ló túloldalára, mert annak már egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Hetente háromszor maximálisan négyszer ajánlatos a pumpát használni, és mindig csak harminc perc erejéig, közepes nyomáson.

Ennél rendszeresebb használata nem ajánlott, ekkor ugyanis a szövetek nem tudnak kellőképpen regenerálódni.

3. A pumpa minősége

Nem érdemes ezen spórolnod és valami gagyi verzióval megelégedned, hiszen péniszed egészsége a tét. 

Szex shopunk kínálatában az egészen komoly darabok nyomásérzékelővel is el vannak látva, egyes verzióik pedig elemmel működnek, automata vákuumképzéssel és vibrálnak, így ha kell, így szinte önállóan végzik a szívást.

Ezek a szerkezetek kiválóan segítik az erek tágulását, így az erekció elérését, valamint rendszeres, több hónapos, heti két-három alkalommal is történő használatukkal, akár pénisznövekedés is elérhető.

Konklúzió:

Rendszeres péniszpumpa használat mellett:

  • növelhető a pénisz mérete
  • leküzdhetőek az erekciós problémák
  • nő a férfi önbizalma
  • változatosabbá és hosszan tartóbbá tehetőek a szexuális együttléte
Tartalomhoz tartozó címkék: blog