Kategóriák Menü
0

Hogyan tegyük a szexet élvezetesebbé?

Hogyan tegyük a szexet élvezetesebbé?

Azonban sokszor a szerelmespárok szexuális élete sem kiegyensúlyozott. A kezdeti évek szenvedélye ugyanis fokozatosan adja át a helyét egy nyugodtabb és érettebb kapcsolatnak. És - sokszor - ez okozza a problémát.

Az érzékek fejlesztése

A technika - amelyet a szexuálterapeuták is ajánlanak - célja a feszültség csökkentése, az érzékekre való koncentrálás. A pár ilyenkor a terapeuta irányítása mellett különböző gyakorlatokat végez. Meztelenül lefekszenek, simogatják, csókolgatják egymást - miközben felváltva gyakorolják az aktív és a passzív szerepet. Majd beszámolnak az élményeikről, amelyek alapján a terapeuta újabb instrukciókat ad.

A kommunikáció visszaállítása

Ha valaki nem vágyik a szexre, nem jelenti azt, hogy felhagyott vele, vagy hogy szeretője van. Ilyenkor is meg kell találnunk az okokat, rá kell vezetnünk partnerünket a teljes őszinteségre, hogy aztán együtt keressük meg a helyes megoldást. Sokszor segíthet az is, ha humorral közelítünk a problémákhoz.

A romantika és a kreativitás visszaszerzése

A szexuális élet a pár kapcsolatának leképezése - tartják. Az egymás iránti tisztelet, a gyengédség, a részletekre való odafigyelés és az előjáték egyaránt fontos feltétele a jó szexuális kapcsolatnak. Így a megfelelő hangulat megteremtése is: a suttogás, a fantáziálás, a partner egész testének csókolgatása, simogatása, a kreatív ötletek mind-mind segíthetnek a szexuális élet javításán.

Evés-ivás

- az A-vitamin hatással van a nemi hormonokra, megtalálhatóa tejben, a gyümölcsökben, a répában
- a B1-vitamin elősegíti az orgazmust, gabonafélékben és sörélesztőben található
- B12-vitamin fokozza a szexuális vágyat, a húsban, a tojásban, a tejben, a májban és a vesében található
- a C-vitamin fokozza a férfi erekcióját, sok van belőle a citromban és a narancsban
- az E-vitamin fokozza a termékenységet, megtalálható a tejben, a tojásban és az aszalt gyümölcsökben< br>
Mit tehet a férfi és mit tehet a nő?

A férfi számára az egyik legfontosabb dolog, hogy megtanulja kontrollálni az orgazmusát - mondják a szexuálterapeuták. Hiszen minél tovább tudja késleltetni az ejakulációt, annál több öröme lesz a szexben.

Minden nő szeretne több orgazmust is átélni, ehhez viszont testünket és gondolatainkat is jól kell használni. Az első orgazmus pedig nem "minden" - érzékeinket kiélesítve kell tovább menni.

Forrás: nana.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!
Akciós termékek
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
8.990 Ft 7.189 Ft
22.990 Ft 15.996 Ft
3.190 Ft 2.896 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
12.770 Ft 10.295 Ft