Kategóriák Menü
0

Húspénisz vagy vérpénisz?

Lehet ez a probléma is mondvacsinált, mint a mell mérete a nőknél?

férfi   Kevésbé. Ugyanis ha maga a férfi vallja be, hogy túl kicsi, akkor valószínűleg neki van igaza. Persze az sem mindegy, hogy milyen állapotban méregeti. Ugyanis erdélyi mondás szerint van a "hús puca" és a "vér puca". A hús puca az a férfi nemi szerv, ami renyhe állapotban is elég méretes, de merev állapotban sem lesz sokkal nagyobb, legfeljebb egy-két centiméterrel. A vér puca viszont ernyedten elég ingatag és kicsi, azonban ha kihúzza magát, eredeti méretének két-, de akár négyszeresére is megnőhet. Ezért a méricskélés alapja a kormányrúd állapota.

Van-e valóban kicsi?

férfi a parton   Van. Sajnos az, amelyik merev állapotban is jóval alatta marad a 10 cm-nek, bizony kicsinek nevezhető. Erre még az sem vigasz, ha "kicsi, de játékos" jelzővel illetik. Akkorka bizony nem tud elég játékos lenni. Ráadásul, ha az átmérő sem haladja meg a hüvelykujját, az eredmény elkeserítő. Sajnos ez egy fejlődési rendellenesség.
Van-e túl nagy? Bizony az is van. Ugyanis hiába szeretnének a fiúk a lábuk közé téliszalámit növeszteni, irreális ábrándjaik vannak, és ki kell ábrándítani őket. Ugyanis a 20 cm fölötti szinte befogadhatatlan és fájdalmat okoz. Higgyék el a férfiak: a nők sokkal jobban szeretnek szeretkezni, mint hogy karóba húzva érezzék magukat!

férfiTraumák

   A túl kicsi tényleg traumát okoz hordozójának, és gyakran fúj visszavonulót a csábítás területén. Kárpótlásként sokan eszüket csiszolják, vagy testük más részeit építik, fújják nagyobbra. A túl nagyra büszkék, pedig a gyakorlatból ők is tudhatják, legalább annyi gondjuk van a szexszel, mint a kisméretűeknek.
Csakhogy a nagy farok - szimbólum! Ugyanúgy, ahogy a kismellű nők is megtalálhatják azt a férfit, akinek éppen az tetszik, a kisebb méretű férfiak is találhatnak kis hüvelyű nőket, akik egyébként a nagyobb hímtagtól félnek. Ne felejtsük el azonban azt az anatómiai tényt sem, hogy a nők hüvelye rendkívül rugalmas. Egy ijedt nő hüvelyébe még a ceruza hegye sem férne be. Aktív szex közben az eredetileg 10 cm-es hüvely képes 20-22 cm-re nőni, és így alkalmazkodik a hüvely a kardhoz.

Azt se felejtsük el, hogy a nőknél az örömöt nem csak a kard ki-be húzogatása okozza, hanem a csikló felfedezése, az izgatható részek feltámasztása, a simogatás... 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!