Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Intim torna - kezdő. Hogy is kell hozzákezdenem az intim izmaim erősítéséhez..

Intim torna - kezdő
Hogy is kell hozzákezdenem az intim izmaim erősítéséhez...

intim tornaAlapgyakorlatok

1. a: Feküdj a hasadra, feszítsd meg lassan a farizmod! (Nagyon fontos mindig szem előtt tartanod, hogy senki nem sürget! Ha nincs időd, akkor ne is kezdj hozzá!) Lassan, koncentrálva végezd a feladatot, a farizmok megfeszítése közben nem dolgozhatnak sem a hátizmok, sem a hasizmok, sem a combizmok! Tudatosítsd magadban a farizmok elhelyezkedését és megfeszítésük technikáját! Ha sikerült, egy-két másodperces feszítés után lazítsd el szintén 1-2 másodpercre az izmokat.

1. b: Az első pontban megismert feszítést és a lazítást végezd el egymás után tízszer, s közben figyelj arra, hogy az izommunka egyre határozottabb legyen.

2. a: Most állj közepes terpeszbe, s az egyensúlyod megőrzése érdekében támaszkodj meg valamiben. Emelkedj lábujjhegyre és feszítsd meg a farizmod ugyanúgy, mint az előző gyakorlatnál. Próbáld úgy feszíteni az izmaidat, mintha egy végbélkúpot akarnál visszatartani a kicsúszástól. Ha a visszatartás gondolatát kevésnek érzed, akkor gondolj arra, hogy az izmaiddal egyre mélyebbre kell dolgoznod.

előjáték2. b: Tartsd bent a "kúpot" eleinte 3, később 6 másodpercig, majd ereszkedj a sarkadra és hagyd kintebb csúszni a képzeletbeli kúpot a végbélnyílásból. A feladatot akkor végzed jól, ha érzed, hogy a popsid izmai ellazulnak.

2. c: Ismételd a gyakorlatot legalább tízszer egymás után - közben rövid, maximum 5-10 másodperces szüneteket tarts .

3. a: Feküdj a hasadra és a középső 3 ujjbegyedet nyomd rá a végbélnyílásra. Ujjaidnak nem lesz más feladatuk, minthogy segítsék megérezni az izmok elmozdulását. A tényleges feladat az, hogy a végbélzáró izom működtetésével próbáld meg azt a bizonyos képzeletbeli kúpot izommunkával benyomni a helyére. Végezd el az izomtornát és ujjbegyeiddel próbáld meg érzékelni az izommozgást!

3. b: Igyekezz a farizmod lazán tartani! Feszítés közben a végbélzáró izom csücsörítve összeszűkül és befelé tölcsérszerűen kimozdul. Tartsd ezt a helyzetet 2 másodpercig, majd ugyanennyi időre lazítsd el. Képzeld az, hogy ismét kiengeded a kúpot.

3. c: Végezd el ezt a feladatot is tízszer!

Hogyan haladj a gyakorlatokkal?

Szigorúan lépésről lépésre. Gondolj arra, hogy játékkockákból tornyot építesz. A kockákat csak nagyon pontosan szabad egymáshoz illeszteni! Előfordulhat, hogy csak később veszed észre, hogy néhány elemet rosszul illesztettél össze. Ilyenkor azonnal ki kell javítanod a hibát. A legfontosabb, hogy mindennap foglalkozz vele, ha sokáig büszke szeretnél lenni művedre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók