Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Ismét elérhető nálunk a neves hanghullámos kényeztető!

Megjelenése után akkora népszerűségre tett szert, hogy csupán 2 hét alatt elfogytak a boltok polcairól! Nem csoda, hiszen egy forradalmian új technológia teszi lehetővé, hogy átélhesd a hőn áhított orgazmust! Ez az új technológia nem más, mint a LELO által kifejlesztett Hanghullám. Hasonlóval találkozhattál a Womanizer berkein belül, azonban ez nagyban eltér tőle. De ha így szóba is került a LELO, akkor hulljon le a lepel, hiszen nem másról beszélünk most, mint a LELO Sona-ról!

LELO Sona

Nem csupán kellemes hanghullámaival éred el a maximális kielégülés állapotát, ugyanis Cruise típusába beépítve található egy nyomásérzékelő. A Cruise Control automata egy beépített sebességtartó, ami ha éppen a vágy legmélyebb hevében erősen szórítod magadhoz a szívókát, akkor  sem gyengít erejéből, tartja ugyan azt az intenzitást, mint az elején.

Csupán 3 gombot találsz rajta, amellyel be- és kikapcsolhatod, illetv egy + és egy - jel segítségével állíthatod a neked szimpatikus erősséget és lüktetés hullámot.

Lüktető ritmus?

IGEN! 8 lüktető ritmus közül választhatsz a középső gomb megnyomásával, így teljes mértékben magadra szabhatod a készüléked! 

Te is kipróbálnád ezt az újfajta technológiát, ráadásul szeretnél akár egy perc alatt orgazmust átélni? 

Nincs más dolgod ,mint ide kattintani és megnézni a többi LELO Sona-t is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog