x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Klitoriszkaros vibrátorok

Az orgazmushoz vezető úton a nő számára nagyon fontos a csikló izgatása. Sőt mi több, a nők többsége a csiklóorgazmust ismeri és még nem volt G-pontos orgazmusa. 

A klitoriszkaros vibrátorok pont ezt a problémát próbálják megoldani. Formájuknak köszönhetően kiválóan stimulálják a G-pontot, a klitoriszkar miatt pedig a csikló sem marad ki az élvezetből! Egyszerre kétféle stimulálás és izgalmi állapotot lehet velük átélni.

Tudtad? A csikló bizonyos pontjai, jellemzően a felső harmada a legérdékenyebb. Felépítése olyan, mint a férfiaknál a makk, megegyező idegvégződések találhatóak benne. Ezért javasoljuk, hogy az orgazmus biztos eléréséhez, helyezd magadba valamelyik klitoriszkaros vibrátort, úgy, hogy felfelé íveljen a testedben (ugyanis a G-pont a vaginán belül felül helyezkedik el), egészen addig, amíg a kis karocska el nem éri a csiklódat. Mozgasd úgy, hogy megtaláld azt a pontot, amitől azt érzed, hogy ha rajtahagyod a vibrátor karját, előbb ubb totális orgazmushoz vezet! Tedd is azt! Hagyd azon a ponton, ne mozgasd, maximum finoman, körkörös mozdulatokat tegyél vele.

A felhozatalunkban található letisztult, gyöngyös, pillangót formáló klitoriszkaros vibrátor. Biztos, hogy rálelsz a kedvencedre, ami hosszútávon veled tart!

Használata egyszerű: Úgy kell felhelyezni, mint ahogy az alábbi képen. A csiklóizgató kar legyen felül, ami tökéletesen rá fog simulni a klitoriszra és mivel ebben a helyzetben felfelé ível a vibrátor, a G-pontot is tökéletesen stimulálja:

A klitoriszkaros vibrátorok használata olyan mint egy mennyei ujjazás. Csikló és G-pont izgató egyszerre!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók