Kategóriák Menü
0

Közeledik a Szürke ötven árnyalata

Közeledik a Szürke ötven árnyalata

Nem kell már sokat várni a Szürke ötven árnyalata filmadaptációjáig, februárban érzékeinket már nem csak erotikus szavak, hanem végre forró jelenetek is kényeztetik.

A film első előzetese a tavalyi évben rekord gyorsasággal vált a legnézettebb trailerré, ami nem meglepő, hisz a film alapjául szolgáló könyv minden idők leggyorsabban fogyó regényei közé tartozik. Az első trailer visszafogottsága után a második kedvcsináló videó pedig még többet mutatott meg, ebben Anastasia szemszögéből ismerhetjük meg azt, hogyan zúgott bele a lelkileg megtépázott, milliomos Mr. Graybe, aki elképesztő erotikus játékba keveri bele a nőt.

Az elmondottak szerint leginkább a szépséges hölgy, (Dakota Johnson) fogja vinni a prímet az erotikusabb jelenetekben, a Christian Grayt játszó Jamie Dornan ugyanis elmondta, hogy férfiassága nem fog látszódni a filmben, és jóval finomabb jelenetekre számíthatunk, mint a könyvben elmesélt, fantáziától túlfűtött események.

A szürke ötven árnyalata

Ezt bizonyítja az is, hogy az Amerikai Mozgóképszövetség nem adott 18-as korhatár besorolást a filmre, csupán 17-est, ami azzal magyarázható, hogy bár rengeteg erotikától fűtött jelenet látható benne, ezek finoman és érzékien lesznek ábrázolva. A rendező, Sam Taylor-Johnson különösen figyelt arra, hogy egy szélesebb réteghez juttassa el a filmet, ami nem lett volna lehetséges akkor, ha a művet a valódi nyersségében viszi filmvászonra.

A legkeményebb erotikus jelenetek kihagyták, vagy finomítottak rajta, így leginkább egy szoft pornóra hajaz a kész mű, mint a könyvben olvasott szadomazo szexre. A nézők azonban garantáltan mindent megkapnak, amit egy erotikus történettől várnak, erről pedig majd február 12-én dönthetünk mi magunk, hogyan sikerült.

A filmre még várni kell de addig is merülj el a hivatalos Szürke ötven árnyalata kollekcióban.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!
Akciós termékek