x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Közhelyek a nők szexuális örömeiről

   Amikor még a "fehércseléd" otthon serénykedett! Hát igen, ezek az idők, a feminizmus előre törésével elmúltak, megváltoztak a nők és a férfiak is. Casanova vetélytársai betöltik a szerelmes történeteket, és továbbra is a régi módon viselkednek, de egyre több nőnek lesz elege abból, hogy lábtörlőnek, vagy csupán termékenyítésre alkalmas "nőstényként" használják. 

Manapság az uralkodási vágytól szenvedő férfiak elgondolkodnak "hímsoviniszták" mivoltukon, s átértékelik a "gyengébbik nemről" kialakított képzeteket. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell kövezni a fériakat, mivel, Ödipusz-komplexus ide vagy oda, a hibáért a "tudósok" is felelősek. Például az angol Sir William Acton, aki a női szexualitás témáját még a XIX. században is számos közhellyel közelítette meg. Ezek a zavaros elméletek a nőkről, a tisztességes nőkről azt hangoztatták, hogy nincs is szexuális életük, illetve nicsenek szexuális vágyaik. Ezt az eszmét vallotta számos tudósembere is, s ez az Egyház malmára hajtotta a vizet, mivel az Inkvizívió óta ezt a hamis és eltévelyedett képet igyekezett fenntartani.
Többek között ez a bizonyos Acton a következőket írja: "A nők többségét - hála Istennek és nekik - nem izgatja a szex, számukra egyáltalán nem létezik az érzékiség... A nő a saját helyén, a tűzhely mellett marad... egyetlen szenvedélye a gyermekei és férje iránt érzett szeretet. S ezzel be is éri, oda adja magát férjének, de valójában szeretne kibújni a házastársi kötelezettség alól, mely számára csupán kötelező jellegű munka". Ezekkel a provokatív kifejezésekkel Acton igyekezett tagadni a nők szexális örömeit, illetve az élvezet gondolatát. A női szexualitás számára megbotránkoztató jelenség, s csak a szerény körülmények között élő nőknek tulajdonította.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók