Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Lánybúcsú tippek, partykellékek

Lánybúcsú tippek, partykellékek Közeleg a legjobb barátnőd lánybúcsúja? Ki más is szervezhetné, mint Te! Szeretnéd minél emlékezetesebbé tenni az estéjét? Nincs más hátra, mint hogy beszerezd a legizgalmasabb és legötletesebb partykellékeket!

Perverzen pajkos lábtörlő

Még mielőtt barátnőd belépne, mosolyt csalhatsz az arcára a „Kick me and come in!” (magyarul „Rúgj belém és gyere be!”) feliratú lábtörlővel.

Plüss papucs, rózsaszín- pénisz formájú

Ha barátnőtök belépett és alaposan megtörölte lábát, adjátok át neki az egész este viselendő lábbelijét. Hogy meglepődik, az biztos és a nevetés is garantált.

Pénisz sütőforma

A party előtt süssetek közösen valamit barátnőtöknek, természetesen a sütemény pénisz formájú kell, hogy legyen. A pénisz sütőformát pont nektek találták ki.

Pénisz kötény

A legnagyobb mókamester biztosan magára vállalja a partyn a pénisz kötény viselését. Még egy nevettető tényező.

Pénisz formájú jég (nagy vagy kicsi)

Próbáljátok ki, milyen az ital pénisz formájú jéggel! Talán ízletesebb? Akár kicsi, akár nagy jégkészítőt választotok, biztosan mosolyt csaltok a lánybúcsú főszereplőjének arcára.

Péniszes szívószál

A pénisz formájú jég mellé péniszes szívószál is dukál. Választhattok színeset vagy akár testszínűt is.

Feles pohár-világító pénisszel

Itt az ideje bedobni egy felest? Elő a feles poharakkal. A világító pénisszel ellátott különleges pohár mókás és huncut.

Pénisz formájú síp

Itt az ideje kitölteni a következő kört? Akinek előbb elfogy az itala, fújja meg a pénisz formájú sípot és máris teljesül a kívánsága.

Óriáslufi (péniszes)

A party nem party lufik nélkül. Ha lánybúcsúról van szó, akkor a péniszes óriáslufi az alkalomhoz illő választás.

Pénisz formájú sörbontó

Lehet partykellék, vagy akár ajándék is. Ezzel a sörbontóval izgalmasabb a sörök kibontása.

Erotikus WC papír- erotikus ábrák

Amikor az ünnepelt azt hinné, már semmi sem okozhat számára meglepetést, akkor találkozik majd ezzel a különleges WC papírral, melyen erotikus ábrákat talál. Nézzétek az arcát, amikor kijön a mellékhelyiségből!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír