x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Legjobb ajándék karácsonyra: WOMANIZER

Legjobb ajándék karácsonyra: WOMANIZER

Azon töröd a fejed, vajon mit vegyél feleségednek, barátnődnek karácsonyra? Van tippünk.

A Womanizer egy tavalyi évben megjelent szexuális játékszer, mely kifejezetten a csikló izgatására specializálódott.

Mit szólsz egy veszélyes csábítóhoz, mely párod minden igényét képes kielégíteni? Ne ijedj meg! Nem egy vetélytársról beszélünk, hanem egy szexuális játékszerről, mellyel még varázslatosabbá tehetitek az együtt töltött időt.

A Womanizer egy tavalyi évben megjelent szexuális játékszer, mely kifejezetten a csikló izgatására specializálódott. A Womanizer vibrátorokat, a hagyományos társaikkal ellentétben, nem a hüvely izgatására készítették, hanem arra, hogy úgy kényeztessék a hölgyeket, hogy közben nem érintkezik a klitorisszal sem. A Womanizer modellek nem behatolással, vagy vibrációval okoznak örömet, hanem kizárólag a levegő áramlásával, ugyanis szívóhullám technológiát alkalmaznak.

Womanizer pro - női csiklóizgató

Ezek az egyedi kényeztetők USB-n keresztül tölthetőek fel, és használatuk során 6 féle program közül lehet választani. A termékeken található kristályos gombbal szabályozható a szívóhullám intenzitása. A Womanizer népszerűsége nem csupán a kivételes élvezetnek, hanem a különleges dizájnnak is köszönhető. Már megjelenésével valódi luxustermék benyomását kelti.

Hogy hogyan kell a Womanizert használni? Először is meg kell szabadulni mindenféle intim testékszertől. Ezt követően a szerkezetet egy gombnyomással be kell kapcsolni, a szeméremajkakat széthúzni, a szívóharangot a csiklóhoz helyezni és nem marad más hátra, mint élvezni a játékszer társaságát.

A Womanizer csiklóizgató többféle színben kapható. Válassz a fekete, magenta, türkiz, vagy a rózsa modellek közül! A Womanizer Pro termék már egy továbbfejlesztett változat, mely még diszkrétebb, még halkabb, anatómiailag tökéletesebb, mint elődje. Ennél a modellnél már nem 6, hanem 8 különböző fokozat közül lehet választani.

Ha megvan a csiklóizgató, akkor már csak a megfelelő tárolásra kell gondolnod. Szerezd be a bézs színű Womanizer tároló táskát! 

Erotikashow hírek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír