Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

LELO, az igazi luxus

Különleges formatervezés, igényeseknek!

A LELO márka luxusdarabjait, azoknak készítik, akik igényes és a legmagasabb minőségű vibrátorokra vágynak!

Egyet jelent a precizitással, miközben a tervezés alatt csak arra koncentráltak, hogy a női igények maximálisan ki legyenek elégítve. A LELO a vibrátorokon kívül gyárt még csiklóizgatókat, dildókat, párvibrátorokat és péniszgyűrűket is, a férfiakra is gondolván. 

Ennyi pozitív tulajdonság mellett nem meglepő, hogy még Design-nyertes is lett a márka. 

Mit szeretnek a nők? A LELO tudja: egyszerű kezelhetőséget, diszkréciót (halk működést), időtállóságot.

lelo vibrátor lelo vibrátor 2 lelo vibrátor 3

Sőt! A LELO a friss házasokra is gondol, hiszen létrehozott két exkluziv csomagot a boldog nászutasoknak, amivel a nászéjszaka... Mennyei lesz! :) Mindazoknak, akik egy életre elkötelezik magukat nem csak kedvesük, de a szenvedély és intimitás mellett is! A tökéletes ajándék egy friss esküvői románcra, mely feldobja a nászéjszakát és igazán nélkülözhetetlen a nászút alatt:

lelo intim szett lelo intim szett 2 lelo intim szett 3

A svéd LELO cég felső kategóriás szex-játékszereket tervez és gyárt. 2002-ben alapította Eric Kalén és Carl Magnuson, valamint a mérnök Filip Sedic, és a következő évben jegyezték be, Karin Wannberg irányítása alatt. Habár a stockholmi „főhadiszálláson” kevesebb, mint 10 embert foglalkoztatnak, mégis egyike a világvezető minőségi szex-játékszer gyártóinak. 2013-ra a LELO vált a világ legnépszerűbb design vibrátor márkájává.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók