x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Meleg szeretettel - Miben más a melegek szexuális élete?

   A mai szlengben, a meleg fiúk szívesen hívják magukat guy-nak, a "homo", és a "meleg" megjelölést is felvállalják, viszont utálják, ha lebuzizzák őket. Mivel a XXI. századi fiúk eleve femininebbek, mint a régi korok férfijai, nehéz felismerni, hogy ki az igazi meleg, és ki a csak gyanús külsejű, de egyébként hetero-irányultságú. Ők azonban teljes biztonsággal felismerik egymást. Abban egyébként mindenki biztos lehet, hogy a legszebb, legkisportoltabb, leggondozottabb külsejű és a leginkább " macsós" srácok a "leggyanúsabbak". 


   Egy amerikai felmérés szerint a férfiak közel 40 százaléka homoszexuálisnak tekintendő (!!!). Nem kell meglepődni: a Kinsey-jelentés címen ismert felmérés minden férfit homoszexuálisnak tart, aki már egyszer is részese volt homo-kísértésnek, és ez tetszett neki. Azaz az egyszer próbálkozókat, a látens melegeket, valamint a simogatást eltűrőket is egyaránt a melegek közé sorolja. Az igazi melegek a férfi lakosság 5-6 %-ka, de a biszexekkel együtt (mindkét irányba kezdeményezők) a számuk a 25 %-ot is elérheti. A biszexek ugyanis gyakran nősek, gyakran családosok, de szakmai szempontból őket is melegeknek tekinthetjük.

   A saját nemük iránt érdeklődő lányok mindenhol leginkább elfogadott meghatározása a leszbikus. Arányuk ugyanaz az 5-6 %, mint a fiúknál - ők kizárólag a saját nemükhöz ragaszkodnak. A bi nők száma feltűnően szaporodik, bár az újakat legtöbbször szakmailag nem elsősorban homoszexuálisnak, hanem szexuálisan túlfűtött hetero nőnek tekintjük. A divat miatt egyre több bi lány kizárólag a leszbikus kapcsolatok mellett dönt, és elutasítja a klasszikus női szerepeket: nem akar gyermeket szülni, háztartást vezetni.

Lányos a fiú? Az ágyban is?

   A melegek nem erről számoltak be. Az a férfi, aki nőiesen gyengédnek, lágynak néz ki, korántsem biztos, hogy az ágyban is női szerepet játszik. Először is: a legtöbb esetben nincsenek előre leosztott szerepek, hogy az egyik fél a női, a másik pedig a férfi szerepet pécézi ki magának. Változtatják. Ők úgy fogalmaznak: hol az egyik az aktív (kezdeményező, rámenősebb, férfiasabb) fél, a másik meg a passzív (a befogadó, az elfogadó, a lágyabb, nőiesebb), hol pedig fordítva. Ritka, hogy az egyik állandóan csak nőies lehet és passzív; az összeszokott pároknál a háztartási szerepben van szigorúbb leosztás. (Ki vasal, mosogat, szerel stb.)

meleg férfi
Mit csinálnak a fiúk az ágyban?

   Ugyanazt, mintha lányokkal bújnának ágyba. Ízlésüknek azonban jobban megfelel a férfi test, ez az, ami felkelti bennük a vágyat. Sok meleg szerint a női test nem szép, mert olyan puha, kerekded, és "felesleges púpok" vannak rajta. Az igazi szépséget a Dávid szobor jelenti. A meleg férfi nagyobb jelentőséget tulajdonít az előjátéknak (ezt a heterók is megjegyezhetnék!), mint magának a "dugásnak". Többet törődnek a másik testével, emiatt adnak sokat az ápoltságra és a kidolgozott formákra.

Kultúrált művelői az orális szexnek. Ők ugyanis igazán tudják (ez az egyik leggyakrabban elhangzó filozófiai alapinformáció), hogy mi és hogyan jó a másik félnek, hiszen az ugyanaz, ami neki lenne. Profi módon sajátítják el, és egymást is megtanítják az orális szex minden rafinériájára.

Szintén kultúrált módon élik az anális szexuális életüket is. Tudják mit és hogyan tegyenek meg azért, hogy tökéletes kéjérzethez jussanak. Attól válik nőiessé a szeretkezés, hogy az egyik fél hagyja, hogy beléhatoljanak, leigázzák, nem pedig a forma miatt (kerekded, stb.) Hiszen heteroszexuális kapcsolatban is lehet az anális szex befogadó alanya a férfi is, a nő is. De ettől még egyik sem meleg. De attól már igen, ha a férfi kizárólag egy másik férfi ánuszát tekinti célpontnak.


Biztosra mennek?

   Azaz megismerik egymást a nagy forgatagban? Amíg a heterók bizonytalanok, a melegek szinte 99 %-os biztonsággal ismerik fel a maguk közé tartozókat. Csak a szemeket és a tekinteteket kell figyelni! Azzal árulják el egymásnak magukat. A szex részletkérdéseinek tisztázására pedig titkos jelrendszert használnak.

Ha elmegy két meleg férfi egymás mellett a korzón, anélkül, hogy megszólalnának, az egyik a másikról még azt is megtudhatja, hogy az ágyban hogyan szereti. Már csak az időpont egyeztetés marad.

Forrás

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók