Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Mi a péniszpumpa és kinek ajánljuk?

Hiába is esik manapság már egyre nyíltabban szó a szexualitásról, a férfiak többsége még mindig tabuként kezeli, sőt, egyenesen szégyelli, ha teljesítőképessége csökken az ágyban.

Sokan azt hiszik, hogy csak kifejezetten őket érinti ez a probléma és a földkerekségen csak őket sújtja ez az áldatlan állapot, pedig napjainkban csak Magyarországon közel félmillió férfi küzd valamilyen merevedési zavarral.

Bár kialakulása nem törvényszerű velejárója a kornak, főképp a 40 év feletti férfiak érintettek a dologban, melynek hátterében keringési zavarok, egészségügyi problémák, lelki tényezők és a stresszes időszakok is állhatnak.

A kínaiak messze híresek kreativitásukról és arról, hogy szinte bármire képesek kitalálni egy-egy gyógymódot, így nem meglepő, hogy az erekciós problémák leküzdésére is számos furcsa, megmosolyogtató, és néha igen bizarr hagyományos gyógymódjuk van, amiről azt állítják, ez bizony minden férfinak visszaadja a potenciáját.

A tigrispéniszből készült ételeken át, az orrszarvú szarvából készült kivonatig számos szert kiötlöttek már erre a gondra, ám legyünk csak őszinték, egyik megoldásuk sem túl bizalomgerjesztő.

Nemcsak ezektől a csodaszerektől, de a drága implantátumoktól és egyéb egzotikus kezelésektől is sokakat a hideg ráz, pedig egy férfi aztán tényleg képes mindent megtenni azért, hogy visszanyerje potenciáját.

Létezik potencia a bizarr megoldásokon túl is…

A péniszpumpa egy olyan különleges szexuális segédeszköz, amit eredetileg az erekciós problémák kezelésére találtak fel, - hiszen képes a vérkeringés serkentésére, illetve arra, hogy a merevedés hosszabb időn át fenntartható legyen – ám mára már a szexshopok gyakran vásárolt termékei is egyben, hiszen egyedülállók és párok is előszeretettel használják az aktust megelőzően vagy éppen maszturbációhoz.

Használati útmutató kezdőknek

Először is ne rémüljünk meg tőle és ne gondoljuk, hogy kárt tehetünk vele magunkban.

Ha az első használat előtt figyelmesen elolvassuk a használati útmutatót és betartjuk a szabályokat, például óvatosan pumpálunk, hogy az nem okozzon fájdalmat, akkor biztosan nem lesz vele gondunk.

Kicsomagolás után, az első használatot megelőzően javasolt langyos, szappanos vízzel átmosni az eszközt.

Ezután vigyünk fel egy kevés vizes alapú síkosítót a hímvesszőre, illetve a tömítésre (oda, ahol a hímvesszőre illeszkedik).

A síkosító megkönnyíti a pénisz behelyezését (főleg akkor, ha a pénisz nem merev).

Ha ezzel megvagyunk, húzzuk rá a gyűrűt, ezt követően pedig magát a hengert a péniszre egészen addig, míg nem érezzük, hogy teljesen illeszkedik az eszköz.

Innen már a következő lépés csak a finom pumpálás, ha pedig elértük vele a félerekciós állapotot, álljunk le egy kicsit és igyekezzünk átadni magunkat az érzésnek, illetve annak, hogy ez mennyire kellemes és fenntartható.

Nagyon lényeges, hogy csak addig pumpáljunk, amíg semmiféle fájdalmat, kellemetlenséget nem érzünk.

A visszajelzések alapján körülbelül hat hónapra van szükség ahhoz, hogy a merevedés tartóssá váljon.

Hetente 3-4 alkalommal ajánlatos a pumpát használni, és mindig csak harminc perc erejéig, közepes nyomáson.