Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Mi történik a szem eltakarásával?

Mi történik a szem eltakarásával?

Statisztikák szerint a vibrátorok után a szemmaszkok a legkeresettebb szexuális játékszerek. Mindenkinek ki kéne próbálnia, milyen is ezen kellékek használata, hogyan fokozzák az élvezeteket.

Amikor a nőknek bekötik a szemét, még több figyelmet tudnak az érzékeikre fordítani!

A férfiakat és a nőket más és más izgatja fel. A szexológusok szerint az öt érzékszervünk közül a látás az, amely a férfiakra a legnagyobb hatást gyakorolja. Ez az oka annak, hogy egy szexi fehérneművel könnyű levenni az urakat a lábukról. Emellett így azt is könnyű megmagyarázni, hogy a pornográf oldalak látogatói legtöbbször miért a férfiak.

A szexológusok abban is egyetértenek, hogy a legtöbb nőt az izgatja fel, amit éreznek: ölelések, forró fürdők, érzéki masszázsok. Amikor a nőknek bekötik a szemét, még több figyelmet tudnak az érzékeikre fordítani, így jobban élvezik párjuk érintését, de ez ugyanúgy igaz a férfiakra is.

Tehát amikor egy hölgynek bekötik a szemét, az mind a férfinek, mind a nőnek kellemes élmény. A nő érzékenyebb az érintésre, a férfit pedig felizgatja, hogy párja mennyire élvezi az együttlétet.

Ha bekötöd párod szemét, azzal feldobhatjátok szexuális élteteket. Természetesen vannak, akik csukott szemmel szeretkeznek, de egészen más az, ha bekötik a szemed, vagy ha önkéntesen csukod be. Válogass szemmaszk kínálatunkból és lépj be a titkok birodalmába, ahol sosem tudhatod, mely testrészedet éri a következő simogatás!

A szürke ötven árnyalata szemmaszk

A Csillogó, rózsaszín szemtakaró tökéletesen illeszkedik bármilyen fejméretre gumis pántja segítségével. Ez a modell, hála a selymes, fekete szatén anyagnak, rendívül kényelmes és minden feltételt megteremt a maximális élvezetnek.

A Párnázott szemmaszk fekete színben kapható. Tökéletesen illeszkedik az orrnyereghez, fejpántja rugalmas, így bármilyen fejméretre passzol.

Kínálatunkban különféle szemmaszkot tartalmazó szetteket is találsz. Mit szólnál például a Bad Kitty megkötözlek szetthez? A csomagban 8 kelléket találsz, ebben természetesen a szemmaszk is benne van, melynek egyik oldala piros, a másik pedig fekete színű.

Erotikashow hírek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír