Kategóriák Menü
0

Miért a legszebb nők nem szeretik a szexet?

Mi is az, ami hiányzik?

szép nő   Egy biztos, nem a szex. Az az egyetlen, ami egyáltalán nem hiányzik az egyébként igen nőies formájú lányok, asszonyok többségének. A vonzó, figyelemfelkeltő, gondozott külső sokszor hideg, rideg, szexuálisan közömbös lányokat takar. A jó lábak, a miniszoknya alatt forróságot, tüzet sejtetnek, de nem. Csak látszólag vágynak a szexre, valójában keményen hárítják. A szakma őket nevezi másnapos nőknek: minden másnap vágynak a szexre, karácsony másnap és húsvét másnap.


Mi lehet ennek az oka?

   Nem tudjuk pontosan, de az oknyomozás az alábbi találgatásokra vezet:

Leginkább a feltűnően szép nőket jellemzi ez a tulajdonság. Meglepő? Pedig egészen világos az ok. A szép lányokra már hamvas koruktól rászállnak a fiúk. Dicsérik a szépségüket, állandóan meg akarják kapni őket. A lányok eközben megtanítanak a csábítás helyett hárítani. Nem kell semmilyen csábító eszközt és trükköt alkalmazniuk, hiszen önmagukban szépek. Ehelyett hárítanak: hagyjál békén, menj arrébb, nem, nem, stb! Ha meg végül győznek a fiúk, a lányok csak passzívan odaadják magukat, "itt van, élvezd a szép testem", ami az esztétikára legigényesebb férfit is lelombozza. Aztán rájön a lány, hogy ebben a szexben semmi jó nincs.

maszturbáló nőKorai kezdés és félreinformáltság

   A másik ok a túl korai kezdés. Mivel a mai lányok biológiailag hamarabb érettek, mint szüleik voltak, jogot formálnak a korai szexuális élet kezdésre, mert ez olyan nagylányos, felnőttes. Nem várják meg a nagy szerelmet, a lángolást, a vágy kialakulását, hanem lefekszenek a fiúkkal barátságból, kíváncsiságból, vagy éppen lerészegedve, belőve, másnap nem is emlékezve semmire. Persze az ilyen partner eleve nem túl kellemes nyomot hagy a lányban.

Sok lány azt hiszi, hogy mindent tud a szexről, de téved. Fatális tévedésekben hisznek, sokszor félreinformáltak. Nem ismerik a saját testüket (egyáltalán nem vagy keveset maszturbáltak), de elvárják a fiúktól, hogy gyönyört okozzanak neki, miközben ő saját maga sem ismeri a saját testét.


Jót tesz az önkéz

   Szinte minden terápiára jelentkező nőtől, lánytól megkérdezésre kerül, hogy maszturbált-e már, mióta, hányszor és milyen módszerrel. A válaszok megdöbbentőek; harmincas éveiben járó nĂő büszkén, kihúzva magát válaszolja, hogy "nem"! Pedig innentől fel lesz adva házi feladatnak! Egyébként igaz az ellentettje is: a túl sokat és túl rafinált módszerekkel maszturbáló lányt a valós élethelyzetben a fiúnak borzasztó nehéz kielégíteni.


Vízsugár és tornakötél

   Nem hiszitek, hogy a nők milyen maszturbációs módszereket képesek kitalálni, amivel ártanak maguknak! Szinte alig van esélye a felnőttkori orgazmusra annak a nőnek, aki első kéj élményét tornaórán, a kötélen lecsúszva (erĂős inger a csiklónak) élte át. Soha ilyen erős ingert nem kap többé! Vagy a zuhanyrózsát leszerelve a vízsugárral maszturbált olyan erős ingerhez juttatva a csiklót, amit kézzel nem lehet pótolni. Eljutott a csúcsra, tudja mit keres, de többé nem találja meg. Mert túl erős ingerhez szokott.

Persze az a jobbik eset, ha a nő tudja, hogy mire vágyik, mit keres. Sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan is szeretnék jól érezni magukat. Csak hallottak valamit, olvastak valamit, hallgatták a barátnő (túlzó és hencegő) meséit.

Alig akarják elhinni, hogy a huszonegyedik században vannak vágy- és kéjhiányos nők. Többen, mint gondolnátok! Lehet, sőt kell is foglalkozni velük, a terápia szükséges. Van megoldás!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!