x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Monogamy társasjáték, egy valódi kaland

Monogamy társasjáték, egy valódi kaland

A Monogamy Európa egyik legsikeresebb erotikus társasjátéka ami kifejezetten párok számára készült. Egy olyan bestseller, amit érdemes kipróbálni...

Egy szenvedélyes párkapcsolat megújítása és fenntartása igazi munka, ami mindkét félen múlik – bár az érzelmi kötelék mindennél fontosabb, az erotika és az intimitás ugyanúgy szerves része egy fantasztikus kapcsolatnak. Egy nő, aki időről-időre képes újat mutatni párjának, és egy férfi, aki igyekszik odaadóan teljesíteni szerelme minden kívánságát, legyőzhetetlen páros.

Ehhez azonban némi nyitottság, és egy kis játékosság is szükségeltetik. A Monogamy egy olyan nem mindennapi szexkaland, amivel nem csak felpaprikázhatják a szerelmesek egymás érzékeit, de olyan pajzán beszélgetésekben lehet részük, ami a köteléket és az őszinteséget is erősíti.

monogamy 2

A játék lényege, hogy a játék tábláján hatszor menjen körbe a játékos, ez alatt különféle erotikus feladatok, feladványok megoldásával lehet tovább jutni. A kihívások célja a vágy felkeltése, majd az egyre fűtöttebb hangulat megteremtése: több mint 400 feladat, és három szint (intim, szenvedély, forró) található benne. Útközben egyre többet tudtok meg egymás vágyairól, testéről, és felejthetetlen kalandokban lehet részetek. A feladatok közt találhatók párbeszédek, amik segítenek elmondani azt, amit eddig nem mertetek.

Új színt visz a szexbe, és garantáltan megmozgatja a fantáziát. A játékidő kb. másfél óra, amit el lehet húzni napokig, vagy akár hetekig, csak rajtatok múlik, meddig hevítitek egymást. A kártyák az intimitás minden módját megragadják, legyen az masszázs, erotikus tánc, vetkőzés, vagy a bevállalósaknak nyilvános szex.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír