Kategóriák Menü
0
Itt jársz: > >

Napoleon

Napóleonnak mindössze két felesége volt, de nővérénél sokkal kevesebb metresze - valószínűleg negyvennél nem több - életének ötvenegy éve alatt. Első felesége, a hírhedt Joséphine de Beauharnais férjhezmenetelekor harminckét éves, és a világ dolgaiban megedzett nő volt. Eseménydús nászéjszakájukat nem mondhatták tökéletesen kielégítőnek.

    A szerencsétlenség Joséphine kedves ölebének alakjában szakadt rájuk. Fortuné azt hitte, hogy asszonyát megtámadja a meztelen Napóleon, azonmód felugrott a nászágyba, és pont akkor harapta meg, amikor élni akart frissen szerzett férji jogaival, így hát sikeresen lelohasztotta szenvedélyét.
   Napóleonnak és Joséphine-nek nem volt gyermekük, de annak ellenére, hogy a nő semmibe vette - kedvenc szavajárása az volt, hogy "Bonaparte est bon á rein", vagyis semmire se jó-, Napóleon nem volt impotens.
Leginkább szeretett kedvesétől, Maria Walewskától gyermeke született, és törvényes utóda második feleségétől, a Habsburg-házbeli Mária Lujzától. Mikor Napóleon feleségül vette, a hercegnő tökéletesen ártatlan volt: azelőtt nemhogy meztelen férfit nem látott, de még azt sem engedték meg neki, hogy rápillantson egy meztelen állatra.
   Napóleon császárt az utolsó szexuális megaláztatás halála után százötven évvel érte: 1972-ben egy inch (2,5cm) hosszúságú hímvesszőjét aukcióba bocsátották Christie-nél Londonban, de a híres testrész nem kelt el a kikiáltási árért.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!