Kategóriák Menü
0

Nature Skin - akárcsak az igazi

Nature Skin - a legélethűbb vibrátorok gyártója! Olyan a tapintása, akárcsak az igazinak. Rugalmas és bársonyosan selymes! Ez a márka illetve termékcsoport a vásárlóink kedvence! Nem csoda, hiszen ezeknél élethűbb műpénisz nem kapható a szexpiacon! 

A Nature Skin vibrátorok tapintása olyan, mint a valódi bőr...

Ezt az érzést egy egyedülálló anyagnak köszönheti, az úgynevezett cyber-skin-nek.

A Cyber skin nem más, mint a segédeszköz-piac egyik nyerő befutója. Bőrazonos anyag. Elvégre, minnél élethűbb a vibrátor, annál nagyobb élményt okoz az ágyban. Legalábbis sok nő erre esküszik!

Az anyag megalkotásánál az volt a fő cél, hogy visszaadja a bőr valamennyi tulajdonságát, és a felhasználója tényleg azt érezze, hogy egy valódi pénisszel juttatja magát a csúcsra. Ez egy csúcstechnológiás,

polimer (avagy termál-műanyag) ami rugalmas és puha. Ugyanakkor melegség érzetet is ad, a test hőmérsékletével azonos az anyag hőfoka is, továbbá annyira alkalmazkodó a felülete, hogy minden hölgy számára kényelmes érzést ad.

Az ilyen anyaggal borított segédeszközök között nemcsak vibrátorok, de dildók, maszturbátorok, gésagolyók, péniszmandzsetták is találhatóak. Az anyag profizmusa nem ismer határokat!

Nem árt tudni, hogy a vibrációt enyhén elnyeli ez a felület. Ezért mielőtt ténylegesen megvásárolnánk a kiszemelt játékszert, mindneképp ajánlott bekapcsoltatni, hogy meggyőződj arról, hogy valóban megfelelő lesz-e számodra a vibrálás erőssége.

Ha mindenféleképpen gyengének találjuk (mert pl. hozzászoktunk az erős terzgéshez), akkor javasoljuk, hogy a jól bevált vibrátorra húzzúnk fel egy Nature Skin anyagból készült mandzsettát, ami közül van már rücskös felszínű is. Ez garantáltan kettős gyönyört okoz!

Ha már anális izgatás. Kezdőknek mindenféleképpen az ebből az anyagból készült dildót javasoljuk, hiszen kellően puhák ahhoz, hogy bevezessenek a szex hátsó örömeibe, sérülésmentesen!
Ajánlott óvatosan bánni ezekkel a termékekkel, mert olyan érzékenyek, mint az emberi bőr, vagyis:  ne harapdáljuk durván például. Elsősorban tehát azoknak ajánljuk, akik érzéki örömökre vágynak. Aki a keményebb dolgokat szeretni, nézzen szét a többi, keményebb anyagból készült vibrátorok között!

Használati utasítás

A Nature Skin örömszerzők tisztítására nagy gondot kell fordítani. Ne használjunk hintőport, anális használatkor pedig ajánlott az óvszer használata! A síkosítót bátran használhatjuk, azonban csak vizbázisút! A szilikon alapú síkosítók kárt tehetnek az anyagban.

kéjgolyók nature skin borítással péniszmandzsetta Nature Skin
 
 
 
 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!
Akciós termékek